Frisyrer på tjejer som killar älskar

Att killar och tjejer är olika det är inget snack om saken, killar förstår sig inte på tjejer och vise versa. Men det som vi tjejer vet säkert är att killar har en svaghet – vackra damer. Jag tror alla har undrat vad killar egentligen gillar för frisyrer och hårfärger på tjejer, självklart är detta väldigt olika från person till person. Men jag har en liten lista som jag tänkte dela med mig utav.

Jag har frågat fem olika killar på vad dom tycker tilltalar dom bäst hårmässigt på tjejer, dom var nästan helt eniga:

1. Vilken hårfärg är snyggast på en tjej?

– Den punkt dom alla var eniga på var att blonda tjejer slår det mesta. Det som förvånade mig mest var att dom hade koll på ”Ombre” trenden och att dom tyckte att det passade väldigt många tjejer. En utav killarna hade en crush för rödtottar, undra varför? (;

2. Vilken frisyr är sexigast på en tjej?

–  Så fort man säger ”sexigast” på en tjej så kommer bilden utav en blond ung Pamela Anderson fram och på något vis så slutar diskussionen alltid med något perverst (haha). Men sexigast så svarade tre utav killarna långt, vågigt och glansigt hår, medans en hög ponny-tail hamnade högst upp hos två utav killarna. Även en kortare lob var hett, inte visste jag att nyckelbenen tilltalade killarna så mycket?!

3. Vilken vardagslook tilltalar er bäst på en tjej?

– På denna fråga så var det spridda skurar, alla killar tyckte nog olika här. Dom kom direkt in på kläder och då förstod jag att helheten har större betydelse och här tänkte dom inte alls på håret lika mycket som innan. Men en vardagslook inom hår var ponytail, knut på huvudet, plattat mellanlångt hår och flätor i en halvuppsättning – väldigt olika. Så fort inte ordet sexig kom fram så pratades det mer ”flickvän” vardagslook, vilket för mig bara var skrattretande. Kan inte man vara sexig till vardags? Men ordet ”less is more” kom upp många gånger på denna fråga.

4. Bryr ni killar om hur tjejen ser ut i håret egentligen?

– Jag har så många flickvänner i min stol som kommer hem till sina pojkvänner och ska stolt visa upp deras nya look och killen säger ”ja, men det där var väl fint” eller kanske inte ens märker någonting alls – känner ni igen er? Så jag undrade verkligen, bryr ni er eller inte? Killarna sa att det dom verkligen lägger märke till är om håret doftar gott eller om håret är mjukt/glansigt. Så tjejer det är bara gå och köpa en fräscht schampo, ta hand om håret så det blir glansigt och välvårdat – då har du killen på fall.

5. Vad är ett BIG NONO hårmässigt hos en tjej?

– Här svarade alla verkligen högt och tydligt – HÅRFÖRLÄNGNING. Alla killarna tycker det är jätte-fult med dåliga hårförlängningar och det inte är mysigt när tjejen ”tar av” sig håret innan sängdags. Dom var även eniga om att ”en tjej ska inte ha en risig hårfärg” och då berättade jag i samma veva att det är många killar som kontaktar mig om att få överraska sin fru/flickvän om en tid hos mig. Då brast alla och skrek: JA, PRECIS! 

Det gick verkligen upp för mig att killarna har för bra koll egentligen. Lika väl att vi kollar Instagram hela tiden på inspiration så gör killarna det också och tro mig dom har koll och för att knyta ihop säcken så var nästan alla eniga om att ett naturligt och välvårdade hår går hem hos alla. Att tjejen är mer nöjd med sig själv var viktigast, vilket gjorde mig väldigt glad. 

hair

Romantiskt, enkelt och välvårdat – lägg till blommor och en brudklänning så har du din drömtjej!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Usch jag hatar sådna här inlägg…sry men jag som redan e så onöjd med min fula hårfärg och drömmen e blond. Då får man såklart höra att blondiner e sexigast och 90% av alla killar föredrar blondiner. Det stämmer väll typ men ändå…tack för självföetroendet!!!!!

  Mira 2016-06-06 13:19:12
  Svara
 • Det här var lustigt. Jag kunde inte bry mig mindre om vad killar tycker är snyggt på oss tjejer? Jag har det jag känner för. Snacka om att behöva tillfredsställa killar helt i onödan…

  Tina 2015-06-18 11:16:09
  Svara
 • Alla är vi olika med tycke och smak! Vissa äldre tycker om mörkt hår men ibland ljust beroende på vem man frågar. Vissa yngre ljust men också mörkt hår och beroende på hur man olika mognar fortare än sina jämnåriga och tvärtom och så!

  brunett 2015-05-03 11:12:35
  Svara
 • Retn jävla skitsnack att killar föredrar tjejer med blont hår. 90% av mina killpolare föredrar tjejer med brunt/mörkt hår, sägs vara mer sensuellt och exotiskt.

  Jonny 2015-03-11 15:52:33 http://Jonnyrotten
  Svara
 • Kul inlägg! Men undrar hur du kände när de sa att big nono var hårförlängning när du har det? Är du en person som bryr dig om sånt eller struntar du helt i det?

  Sofie 2015-01-03 01:43:38
  Svara
 • äh vad spelar det för roll vad 90% av alla killar gillar. Det skiter jag faktiskt i. jag vill bara att mitt hår är som jag vill ha det. Tänker aldrig blondera mitt naturliga mörkbruna tjockt lockiga hår som är underbart vackert bara för att dom flesta killar föredrar tjejer som är blondiner. Sånna killar vill iallafall inte jag ha. Man kan efterlikna det med killar som bara vill ha smala tjejer som Victoria Secret modellet. Dom killarna vill jag inte heller ha. Det tråkiga att det är så många killar som dras till de! Media, mode osv har ältat skönhetsidealet så länge så dom flesta tycker att det är vackrast att vara lång, smal, blond, långt glänsande hår, liten näsa, putig rumpa, stora bröst osv osv. Vi behöver inte älta det längre.

  Jag vill då inte vara en ”drömtjej” och jag hoppas innerligt att dom flesta tjejer börjar inse att dom bara behöver vara sig själva för att killar ska föredra att välja DIG framför vilken annan tjej – bara av den anledningen att du är du. För hur kul är det egentligen när man vet att ens pojkvän hade föredragit att du såg ut på ett annat sett. Att du hade sett ut som skönhetsidealet är idag. Nej tack!

  Elin jag förstår att du ville göra ett roligt inlägg om vad killar tycker. Ta inte min kommentar fel. Jag ville bara skriva av mig om denhär enorma ideal-hetsen.

  Drömtjejen på riktigt 2014-12-22 17:05:19
  Svara
 • Hej vart är det du jobbar och hur bokar jag tid? Du gör så sjuktfina hårfärger!

  Karin 2014-12-19 13:13:13
  Svara
 • De killar jag frågat (högst inklurderad är min pojkvän) tycker ofta följande:
  Långt hårsvall – är detta en evig fantasi om en naken kvinna med håret som täcker bröstvårtorna? Eller är det pga det är klassiskt feminint?
  Blondt hår – jag gissar som dig, det är bilden av Pamela eller dylika utvikare som faktiskt burit snygga blonda fall.
  Hår med volym – inte fjortisvarianten då, utan snarare ett hår med liv. Inte det döda platta fallet.
  Dofta gott – såklart. Krävs ingen förklaring, detta önskar väl vi också i alla lägen?

  Ändock sitter jag här med ett brunt platt fall där jag inte får håret att lyckas växa mycket längre än under armhålan. Men lika nöjd äro jag. Gör mitt bästa för att vårda och försöka styla utan styling (haha, alltså flätor och håruppsättningar främst). Har mig en fin kille som gillar mig i alla lägen, så inte äro håret avgörande tjejer.

  Kul inlägg Elin! 🙂

  Sofie 2014-12-19 00:28:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!