LCC – The Cure

Lcc

Idag har The Cure släppts från LCC (Löwengrip Care and Color). Jag har testat lite olika produkter från Bellas hårvårdsserie men nu när jag läste att denna kur har släppts så måste jag snart få testa denna. Jag tycker dom har lyckats bäst med alla vårdande produkter så som schampo, balsam mm. Jag längtar tills jag får testa denna, eller det kanske redan är någon som klickat hem den? 

Den finns att köpa HÄR och den kostar 179:- för 200ml

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Är det här inlägget ett samarbete? Bara en undran eftersom du i övrigt mest rekommenderar frisörprodukter 🙂

    Cecilia 2014-12-21 12:00:12
    Svara
  • Hej Elin! Jag har en liten fråga angående hårinpackningar! De flesta ska man ju använda 1 gång i veckan men kan man använda inpackning varje gång man tvättar håret (tvättar håret var 3:dje dag) eller kan det få någon negativ effekt? Eller är det bara bra? Skulle vara jättetacksam för svar och verkligen supertack för en grym blogg! Yo go girl!

    Amanda 2014-12-19 23:59:55
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!