Ny hårparfym från Label.M

Att håret ska lukta gott pratade vi lite om i förra inlägget och jag vill tipsa er om en ny parfym från Label.M. Detta är en hårparfym som doftar bergamot, vita blommor, cederträ och jasmin/hyacint. Ett plus är också att den innehåller arganolja som skyddar håret och ger glans.

En jättebra julklapp eller en lyxig present till dig själv. Den luktar väldigt mycket tycker jag, jasminen tar över en del. Men jag vet att hårparfymer försvinner fort i håret så ju starkare den är i luften desto bättre är den i håret. Jag har skrivit om många parfymer innan, ni hittar dom HÄR, HÄR, HÄR

Label.M kostar ca 295kr och finns hos utvalda frisörsalonger och mer info hittar ni HÄR.

IMG_0001 IMG_0002

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Elin! Tack för en jättebra och inspirerande blogg, tack vare dig mår mitt hår så mycket bättre än vad det gjorde förut. Men jag har fortfarande ett litet problem.
  I somras insåg jag att mitt hår verkligen inte mår bra av att bli tvättat varannan dag så jag slutade med det och började vänja mitt hår med att bli tvättat var fjärde dag, alltså två gånger i veckan.
  Även fast jag nu har hållt på med det i ett halvår, så är mitt hår ändå väldigt, väldigt skitigt två dagar efter eller ibland till och med dagen efter.
  Jag använder mig av moroccanoil repair schampo och balsam och har ganska tjockt hår som går lite längre ner än till axlarna. Är det min hårtyp eller är det något annat som gör att mitt hår blir skitigt så fort trots mina få hårtvättar? Försökte ju vänja mitt hår vid mindre tvättar för att det skulle hålla sig rent längre. Tacksam för svar!

  Emelie 2014-12-19 14:59:02
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!