Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hårvård för färgat – torrt hår

Mitt uppe i allt så kom detta underbara bud till mig från Davines. Jag har alltid tyckt om Davines produkter för dom är snälla mot naturen, sulfat – parabenfria och därav väldigt skonsamma för håret. Jag tycker om deras miljövänliga förpackningar och produkterna har alltid hållit var dom lovat. Därför vill jag tipsa om denna serie som heter:

– Davines Essential Haircare – MINU –

IMG_0004

Minu är en hårvårdserie för färgat hår – vilket passar mig väldigt bra för jag har både färgat och torrt hår. Här ovan ser ni ett balsam samt en vårdande mask, det jag verkligen gillar är att balsam-förpackningen är i burk. Genom att produkterna är i burk så kan man få ut allt innehåll i slutändan.

Dom luktar fräscht, naturligt och ger håret en härlig lyster. 

IMG_0006

Sedan har vi schampo och två leave-in produkter. Denna kombo var väldigt smart tycker jag, ett leave-in spray i samma serie (MINU-färgat hår) sedan en leave-in (MOMO-torrt och uttorkat hår). Då kan man använda dessa varannan gång för maximal vård.

 – Alla produkter samt priser hittar ni HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Elin kommer man kunna få tid hos dig eller hur ser det ut. Är ju en ”gammal kund” 🙂 Kram

    Sabrije 2014-12-21 18:47:10
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!