Hårvård för färgat – torrt hår

Mitt uppe i allt så kom detta underbara bud till mig från Davines. Jag har alltid tyckt om Davines produkter för dom är snälla mot naturen, sulfat – parabenfria och därav väldigt skonsamma för håret. Jag tycker om deras miljövänliga förpackningar och produkterna har alltid hållit var dom lovat. Därför vill jag tipsa om denna serie som heter:

– Davines Essential Haircare – MINU –

IMG_0004

Minu är en hårvårdserie för färgat hår – vilket passar mig väldigt bra för jag har både färgat och torrt hår. Här ovan ser ni ett balsam samt en vårdande mask, det jag verkligen gillar är att balsam-förpackningen är i burk. Genom att produkterna är i burk så kan man få ut allt innehåll i slutändan.

Dom luktar fräscht, naturligt och ger håret en härlig lyster. 

IMG_0006

Sedan har vi schampo och två leave-in produkter. Denna kombo var väldigt smart tycker jag, ett leave-in spray i samma serie (MINU-färgat hår) sedan en leave-in (MOMO-torrt och uttorkat hår). Då kan man använda dessa varannan gång för maximal vård.

 – Alla produkter samt priser hittar ni HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Elin kommer man kunna få tid hos dig eller hur ser det ut. Är ju en ”gammal kund” 🙂 Kram

    Sabrije 2014-12-21 18:47:10
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!