Läsarfråga – Färgbomb

Hej! Jag har använt Revlon 1002 i några veckor nu och jag har använt färgbomben varje gång jag har duschat. Första gången såg jag skillnad men efter det ingenting alls.. Jag har i den i 3min som det står att man ska ha, men för ett tydligare resultat ska jag ha i den längre då? Eller vad är det för fel? Jag har blont hår och använder färgbomb för att få bort gula toner och för att ljusa upp håret.

Hej!

En färgbomb är bara en inpackning som innehåller ytliga pigment. Den lägger sig bara på ytan och kan ibland ge en dämpande effekt om håret är väldigt blekt och gult. Den ljusar inte upp håret, som jag nämnde innan så kan den nästan dämpa den blonda färgen. Jag tycker en färgbomb är perfekt att ta till när man är nöjd med sin hårfärg men vill underhålla den mellan frisörbesöken. Ett blont hår kan gulna med tiden och då är en färgbomb bra att underhålla med.

Du får större effekt ju längre den sitter i, om du känner att den inte gör någon skillnad så låt den sitta i lite längre. Du kan även handdukstorka håret ordentligt innan du masserar in färgbomben så fäster sig pigmenten bättre.

MEN som sagt, den ljusar INTE upp håret snarare tvärtom. Är håret så pass gult/orange så är det bara att kila iväg till frisören för att få iordning på färgen. Det är INGEN färg utan bara en inpackning med lite pigment i sig.

Stort lycka till!

bella2

Om vi kollar på Bellas färg t.ex. Jag har tonat hennes hår i efterhand och för att hon ska kunna hålla den kalla färgen längre så skulle det passa perfekt att använda en färgbomb en gång i veckan. Dels för att inpackningen är riktigt vårdande samt ge håret liten extra boost med kalla pigment.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Elin! Upplever att jag det senaste fått endel finnar precis vid hårfästet. Och att jag även ofta får finnar i hårbotten i närheten av hårfästet (ej bakhuvudet utan typ tinning och inåt). Dessa finnar är oftast som en liten öm böld med en vit ”plupp” i (som går att klämma). Vet du vad detta beror på? Provat olika schampoosorter utan skillnad, gjorde även hårdetox med schampoo från O&M men dagen efter hade det kommit ytterliga nya finnar (är inga inflammationer utan läker oftast väldigt snabbt). Kan det vara torrschampooit som spökar? Kan du i så fall tipsa om ett milt icke-tilltäppande torrschampo som ändå ger volym? Hälsningar Annie

    Annie 2014-12-22 16:12:07
    Svara
  • Jag brukar sova med min silverinpackning! Dock kan det kanske bli för mycket för vissa men jag gillar den askiga tonen jag får efter det. Mitt hår är väldigt gult annars.

    Isabelle 2014-12-22 12:04:56
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!