Gott Nytt År

newyear

Älskade läsare! 

Nu är det dags för mig att skriva mitt troligtvis sista inlägg 2014. Detta år har varit mitt bästa år på alla plan, jag har nått alla mina tänkbara mål jag har skapat och jag har njutit varje minut utav det. Även fast jag ramlade ihop in i den sista så har jag haft det så otroligt kul och ångrar ingenting. Jag har skapat nya mål och några utav dom är att hålla ihop kropp och själ, att tänka lite mer på mig själv och vara med människor som jag mår väldigt bra av.

Även fast min karriär går rakt uppåt så måste hjärtat hänga med också, det blir ett utav mina stora mål för 2015. Jag ska satsa mycket mer på bloggen, jag ska lägga ner mer jobb på det jag tycker är kul och skapa nya roliga projekt. Det är mycket förändringar jag står inför men det kommer bara bli bättre. Innan helgen ska ett stort inlägg ut om vissa förändringar som gäller mina kunder och framtida kunder, jag ser så mycket fram emot det.

Ni kommer få mer videoinlägg, ni kommer få se mig på TV och ni kommer förmodligen få höra mycket utav mig på ett annat plan också. Jag är så överlycklig och glad att jag få jobba med det jag gör och att ni hänger med mig. 

Därför vill jag önska alla er ett STORT FETT GOTT NYTT ÅR och tacka er för alla fina ord och komplimanger jag får varje dag. Utan er så skulle inte jag kunna lyckas och utan er så skulle jag inte tycka denna blogg är rolig att jobba med 24/7.

Jag måste nog säga att jag älskar er – Stor kram så ses vi 2015!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Har precis hittat din blogg och måste säga att du är grymt duktig och vilken ombre du gör 😀 Synd att du ej bor närmare 🙂 Fin blogg du har.

  Anna 2015-01-03 20:03:20 http://anna.malmolife.se
  Svara
 • ELIN DU ÄR SÅ JÄVLA GRYM!!!
  <3 <3 <3

  Andrea Hedenstedt 2015-01-01 17:29:54 http://www.andreahedenstedt.se
  Svara
 • Vill önska Dig en God Fortsättning På Det Nya Året!
  Hoppas det blir till glädje och med många fina minnen som du kan bevara i ditt hjärta för en lång tid!

  Jag är en av dina äldre läsare, men finner sådant nöje att läsa och få lite tips om hår! Har lärt mig en hel del här inne hos dig!
  Tack för att du inspirerar!

  Massor med kramar AnnA

  AnnA 2015-01-01 14:21:18
  Svara
 • Du är så grym!!!!! Gott nytt år! 🙂

  Lovisa 2015-01-01 11:08:30
  Svara
 • Åh vad roligt och spännande! finns inget bättre än dina videoinlägg inom bloggvärlden 🙂 jag har verkligen börjat ta hand om mitt hår efter alla dina tips, och du har inspirerat mig så otroligt mycket och åter väckt mitt intresse för hår så till hösten börjar jag min utbildning mot frisör 🙂 tack för det här året och hoppas du får en bra nyårskväll 🙂 stor kram!

  Jennifer 2014-12-31 16:22:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!