Nyårsfrisyrer // Stor resumé

Idag är det dagen med stort DN Y Å R S A F T O N

Jag har under denna månad tipsat er om massor med inspiration och hur nu gör dom snyggaste nyårsfrisyrerna just för denna magiska dag. Jag märker att många är mer intresserade och jag är helt säker på att Instagram kommer flöda utav magiska nyårs-hår. Här kommer en resumé utav inlägg jag gjort så ingen går miste om alla tips och trix inför ikväll.

Jag har länkat alla inlägg här under, ni kan även kika in på min Youtube kanal – jag heter elinjohanson.

Skriv gärna en kommentar på vilken nyårsfrisyr i tänker satsa på ikväll, vore så kul. 

short2

1. I detta inlägg tipsade jag er om frisyrer för kortare hår, tre alternativ för den som vill glänsa på nyår. Ni kommer till hela inlägget HÄR.

4

2. I detta inlägg tipsade jag er i en stor guide hur ni med enkla medel kan skapa nyårs-håret på snyggast sätt. Både uppsättningar, svallet och massor med fina flätor. Ni kommer till inlägget HÄR

2

side

3. I detta inägg tipsade jag om frisyrer inför Guldknappen-galan 2014. Jag tror ni kan titta en del tips även inför nyår. Ni kommer till inlägget HÄRJag bar själv upp denna Side-Swept looken på galan, det var en utav 2014 mest populäraste frisyrer på galor/röda mattan.

carrie

4. I detta inlägg fixade jag till Carrie Bradshaws berömda lockar, denna skulle jag helt klart rösta på till nyårsafton. Man behöver inte bry sig om att det snöar eller regnar, ju rufsigare desto bättre. Ni kommer till inlägget HÄR.

braid

5. Eller varför inte den romantiska stilen, en fläta som diadem med lösa lockar. Tänk den lilla svarta klänningen och detta hår, gosh! Inlägget kommer ni till HÄR. Vill också flika in med att jag gjort en video-tutorial i denna look, kan inte bli enklare för er!

—Fler frisyrer jag gjort under året finner ni HÄR

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag körde på en strikt och väldigt simpel donut. Blev paniken i sista stund, tyvärr. Håret skall få bättre prio nästa gång!

    Emma 2015-01-01 19:28:36
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!