Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Välkommen 2015 – INFORMATION

fishtail draid

Det känns helt fantastiskt att skriva det första inlägget för detta år – välkommen 2015. Jag passade på att göra en enkel fiskbensfläta på min syster, fick jag jobba med händerna lite.

Då kör vi, nu är det dags för nya tag och efter lite mer än 2 veckor utav vila så börjar jag känna mig bättre och har bestämt att börja jobba i andra veckan av januari. Jag ska försöka börja i lagom takt och försöka inte ta på mig för mycket jobb. Jag har även bokat en resa till Thailand i slutet på februari med min pojkvän i 2 veckor, det kommer göra mig gott så jag kan komma tillbaka starkare än någonsin. Det bara kliar i hela kroppen, JAG VILL JOBBA – men jag vet att jag inte kan det just nu.

Som ni vet så tar jag inte emot nya kunder, som det ser ut nu så kommer jag inte göra det under 2015 heller. Men man vet aldrig, håll utkik å bloggen framöver.   Jag vill också informera mina befintliga kunder att jag kommer höja mina priser, det är p.g.a den stora efterfrågan samt nytt år. Till er kunder som har en bokad tid och vill veta mer, maila mig på style.byelin@hotmail.com så kommer min assistent ge er mer information om så önskas om priset.

Till er som har tider inbokade hos mig, alla har sina bokade tider kvar. Det är några utav er som fått mail ang avbokning. Jag kommer maila er om nya tider när jag är tillbaka på salongen igen. 

Nu kör vi, det kommer hända mycket framöver. Vi kommer ha ett fantastiskt år nu tillsammans, ni och jag <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Önskar dig all lycka till!
  Eftersom att du inte tar emot nya kunder kan du rekommendera någon annan som är bra med blonda färger?

  Sofia 2015-01-02 14:11:05
  Svara
 • Ta hand om dig och lycka till med dina mål för det nya året! Ser framemot att få följa dina framgångar!

  Amanda 2015-01-01 23:15:45
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!