Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GHD Curve – Klicka hem?

Kom ni ihåg i höstas när GHD Curve kom till Sverige?! Ingen har kunnat missa denna nyhet och ingen är gladare än jag för denna locktång är min bästa vän, den är med mig jämt och kärleken till tången är helt makalös.

Men den laserades i Sverige i oktober och varit slutsåld på varje salong, men nu vill jag informera er om att alla GHD Curve finns att köpa på internet HÄR. Jag hade önskat att alla kunde köpa denna locktång hem, ni kommer inte ångra er.

IMG_0004-2

Här har ni en video där jag visar hur jag lockar håret med min GHD Curve 32 mm (länk) samt hur ni får lockarna att hålla på bästa sätt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Jag funderar på att köpa en ghd Curve Creative Curl Wand då jag tycker den verkar sjukt bra. Kul att se att andra också är nöjda med sina från ghd så man inte kastar ut pengar i onödan på en annars rätt dyr locktång.

  Sandra 2015-04-17 14:57:04 http://xn--locktnger-z2a.se/
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Det gör du rätt i 🙂 En GHD Curve locktång är en investering och den är riktigt bra. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-04-17 23:23:44
   Svara
 • Hej!
  Blir inspirerad av dina tips och små filmer, så nu klickade jag hem Ghd-locktång! Har en plattång av samma märke sen flera år tillbaka och är super nöjd, tycker ändå att det är svårt att få till stora feta hållbara lockar, så nu ska här lockas på både mig och dottern! Ha det gott!

  Annalena 2015-01-10 17:07:51
  Svara
 • Tack for en bra blogg! Fick denna i julklapp da jag onskat mig den efter att ha sett just denna video. Vart kan man kopa en san dar handske?
  kram

  Therese 2015-01-05 13:26:53
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Nej, men vad kul 🙂 Grattis, du har fått världens bästa tång. Kolla på nätet, man får med en värmehandske när man köper vissa tänger. Jag vet att på Ebay kan man köpa ALLT. Kram

   Elin Johansson 2015-01-06 01:14:25
   Svara
 • Hej! Tack för en mycket inspirerande blogg! Jag har den tången du använder i videon och följde dina råd till punkt och pricka inför nyårskvällen, men precis som vanligt blev mitt hår mer eller mindre spikrakt efter ca en timme. Jag har ett rakt avklippt hår med många men fina hårstrån. Har du ytterligare några tips för att få lockarna att hålla? Finns det någon hårspray att använda eller någon slags läggningsvätska? Undrar även om du tror att det skulle hjälpa om jag klipper upp mitt hår något och gör det ”lättare”? Skulle bli otroligt tacksam för ett svar! Kram från en ny följare 🙂

  Anette 2015-01-04 19:46:50
  Svara
 • Hej!
  Jag är otroligt sugen på att köpa en av dessa tänger, men lite osäker på vilken jag skall köpa. Jag gör vanligtvis vågor/lockar med en GHD plattång som jag sedan borstar ut så de blir fylligt fina vågor. Men jag skulle vilja göra fina lockar och vill då som sagt köpa en av dessa tänger, vilken skulle du rekommendera för att göra lockar, gärna lockar som börjar redan från hjässan.

  Tack för en superbra blogg, har hämtat så mycket bra inspiration från din blogg samt testat många bra produkter efter du tipsat om dem!
  /Veronica

  Veronica 2015-01-04 19:46:41
  Svara
 • Jag tycker locken blir absolut snyggast när man inte lockar hela håret ut. utan lämnar typ några cm av topparna! 🙂

  Martina 2015-01-03 10:40:18
  Svara
 • När du fixar ditt hår på kvällen så. Sover du med ditt hår utsläppt eller flätar du det ändå? Ifall du sover med fläta blir inte lockarna förstörda då? 🙂

  Rebecca 2015-01-03 00:21:56
  Svara
 • Hej Elin!! Jag älskar din blogg!! Den är så inspirerande och det märks att du älskar det du gör!!!! Men har två frågor. Den första frågan Hur länge håller värmeskyddet?? Om jag lockar håret och använder värmeskydd ( som alltid ) och nästa dag bara vill bättra på lockarna måste man ha i värmeskydd igen? Andra frågan: Du har ju skrivit att man ska byta schampo och balsam efter ca sex månader gäller det även inpackning? Hoppas att du ALDRIG slutar blogga!! Du är såååå BRA!!! / Anna

  Anna-Lena 2015-01-02 21:56:37
  Svara
 • Desperat behov av hjälp!
  Är så trött på att jag så lätt får fett hår… Sedan mars 2014 har jag tvättat håret var 3e dag, och jag tvättar på kvällen…. På morgonen och dagen efter så är det bra men andra dagen börjar det bli ganska fett och 3e dagen överlever jag knappt tills kvällen. Jag använder BedHead schampo + balsam, jag tar inte balsam i hårbotten, jag kammar håret bara 2 gånger i veckan för det blir inte trassligt och jag byter örngott 1 gång i veckan. Jag försöker också att inte pilla överdrivet mycket i håret! Är trött på att mitt hår aldrig vänjer sig, för många som jag känner får inte ens fett hår längre…
  Hjälp mig!!

  Emelie 2015-01-02 21:53:27
  Svara
 • Hej Elin!
  Först vill jag bara tacka dej så hemskt mkt för all inspiration du ger mig. För ett år sedan var mitt hår bara en källa till oro. Det var livlöst och jag tappade enorma mängder, googlade massor om hår och hittade din blogg. Nu är ett av mina största intressen hår och mitt hår är fullt av lyster och har blivit ett glädjeämne. Detta är bara pga dej!
  Har en fråga också. Fick värmespolar i julklapp av min man då han tycker det är så roligt att jag funnit detta intresse. Men hur rullar man håret om man vill ha ditt fina svall? På vilket håll? Mitt blev bara rakt med små lockar längst ner? Ett gott nytt år önskar jag dej! Varma kramar!

  Cecilia 2015-01-02 20:54:12
  Svara
 • Kan bara instämma med dig, Elin. Unnade mig långt om länge wand-modellen och jag ÄLSKAR den! Mitt hår är ganska skört och tåler värme dåligt, men denna tåler den och jag är inte rädd att använda den då och då. Spring och köp eller klicka hem den som jag gjorde, ni kommer inte ångra er!

  Tack för en underhållande, informativ blogg! Keep up the good work!

  Anna 2015-01-02 20:32:55
  Svara
 • Behöver akut tips Elin!! Har nyss varit på salong, är liiite missnöjd som jag oftast blir när jag går på salong (tyvärr). Jag önskar genuint att alla frisörer brydde sig så mycket och var lika noggranna som du. Helt sanslöst. Iallafall – jag bad om en ombre, visade inspirationsbild, hade konsultation i säkert 10 minuter innan jag ens lät henne röra mitt hår (då jag läst på din blogg att det är viktigt med en bra kommunikation osv). Till slut litade jag på att hon skulle klara det, men nej, det slutar med att min ombre blir mer till en form av brunett med blonda slingor istället för en snygg gradient av färger som slutar med blondt i topparna, vilket var exakt det jag och hon kom överens om. Jag hade blont hår från början som bara kunde ha sparats ute i topparna, men det färgade hon bara över med mellantonen (?)

  Min fråga till dig är: Kan jag bleka topparna själv hemma över det färgade håret? Har hört att det är svårt att få färg att fästa på redan färgat hår, men gäller det även blekning? Jag vet att du säkert vill att jag ska gå till en annan salong, men jag pallar inte gå igenom det igen när jag vet att jag kan göra denna lilla touch lika bra själv. Jag har slingat och blonderat mig flera gånger förut, och vill endast fixa till topparna samt göra luggen blondare. Tack, tack och tack på förhand. Jag beundrar din fantastiska fingertoppskänsla och MAGI i ditt utförande av hårfärgning och klippningar! Avundas dina kunder som faktiskt kan gå nöjda hem från salongen och känna att det var värt varenda krona, vilket inte riktigt jag kan göra efter idag.

  emelie 2015-01-02 19:30:37
  Svara
 • Hej! Vill jättegärna veta vilken av tängerna som du använder i filmklippet! Tack!

  Sara 2015-01-02 19:26:20
  Svara
 • De bästa som finns! 😀 gillar alla fyra, men favoriten är den ovala utan klämma 🙂

  Therese 2015-01-02 18:18:30
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!