Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

O&M Original Minerals

Jag är verkligen inne i förändringens anda just nu, eller det kanske bara är för att jag bara längtar på at få börja jobba igen. Men jag fortsätter att ladda upp med full energi och jag kan i alla fall ge er maximal hår-anda på bloggen. Jag tänkte tipsa er lite om O&M produkter. Jag vet inte om det är några utav er som testat eller hört om dessa produkter, jag har inte hunnit testat dessa förens nu och därför tänker jag ge er lite info.

Märket heter då alltså Original Minerals (O&M), som är ett auistralienskt märke. Dom har funnits i några år nu men det är just nu dom börjar få ett namn, hoppas dom håller i detta nu. Produkterna är till största del baserade på naturliga ingredienser, essentiella oljor och det finns varken sulfater, parabener eller andra allergiframkallande ämnen. Jag har massor med produkter att testa, men eftersom jag fortfarande är hemma i Gävle så tog jag bara med mig två produkter:

IMG_0004-2

O&M ORIGINAL DETOX
– Detta är ett detox schampo som fungerar lika bra dom din dagliga hårvård just för att schampot är så pass skonsamt som det är i sig. Jag har använt detta schampo några gånger nu och upplever det helt okej. Det jag tycker är positivt är att håret inte känns jätte strävt som detox-schampon oftast brukar kännas, hårbotten känns kylt och uppfriskande. Dock får jag schamponera tre gånger på raken varje gång innan jag känner att håret känns rent. Jag har en väldigt känslig hårbotten och för att vara ett detox-schampo så är jag helt nöjd. Hur ni detoxar håret finner ni HÄR.

IMG_0006-2

O&M MAINTAIN THE MANE – Balsam

– Detta balsam gillar jag jättemycket, håret blir lent och lätt att borsta ur håret efteråt. Det är bra att kombinera ett mer rengörande schampo med ett mer återfuktande balsam. Det negativa är med naturliga produkter är att dom luktar lite suspekt, men det får man ta när man väljer en mer naturlig hårvård.

Överlag så är jag nöjd med båda produkterna, ingen WOW upplevelse men jag ska fortsätta med att använda O&M samt när jag kommer tillbaka till Stockholm så ska jag testa inpackning, olja och lite styling. Dessa produkter finns endast att köpa på utvalda salonger (ej internet). Mer information om märket samt fler produkter finner ni HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Undrar om du kunde tipsa om lite specifika produkter du tycker är bra när det kommer till att volymföna håret 🙂 Alltså ge tips på rootlifts och lotions. Har sökt omkring lite på bloggen men inte hittat något (kan ju vara jag som är dålig på att leta!) annat än för värmeskydd (vilket var till stor hjälp!!). Självklart är det nog olika beroende på hårtyp men tänkte normalt hår/frissigt hår 🙂 Du har en jättebra blogg!!! Följt den länge nu. Kram 🙂

  Johanna 2015-01-02 22:10:53
  Svara
 • Vi fick ett gäng produkter från O&M till salongen för att testa. Jag hade dock väldigt svårt för deras detox schampo samt hydrate schampot. Däremot älskar jag deras inpackningar och balsam! Fick även lite andra vårdande och styling produkter som jag ännu inte fått kläm på..:) Har lite svårt för deras flaskor hairspray queenie och root lift..flaskorna är så sträva att hålla i (haha) för övrigt så är ju förpackningarna väldigt snygga! 🙂

  Milla 2015-01-02 16:16:41
  Svara
 • Jag har använt O&M i va ett år nu och det är det bästa som hänt mig!
  Jag har långt otroligt tjockt naturligt blondt hår som kag misshandlat med diverse färgändringar. Jag har nu blivit blond igen efter att ha varit väldigt mörkhåriges röda pigment i i ett år, och mörk ombre innan det. Och efter all blekning så har deras inpackning seven day miracle räddat mitt hår och jag kan ärligt talat säga att mitt hår ser så mycket bättre ut nu än innan jag blekte det…
  Första gången i mitt liv jag köpt samma inpackning mer än en gång. Det är min holy grail. Självklart funkar olika produkter olika på olika hår, men jag tycker du ska ge den en chans om du har den hemma i Stockholm.
  Tack för en grym blogg, kämpa på! Kram

  Elvira 2015-01-02 15:57:44
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!