Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STEP BY STEP – Så gör du en Split fishtailbraid

Hej mina vänner!

Idag tänkte jag visa er hur man kan göra en vanlig fiskbensfläta lite roligare, nämligen en Split Fishtail Braid. Man kan säga att det blir en 3D effekt på hela flätan. Jag tycker denna är riktigt snygg att göra på ett hår som är hela plattat, asiatiska hår eller väldigt tjocka hår.

Men jag tänkte guida er hur man gör, kanske det kommer en video senare på denna också för er som inte förstår riktigt.

Men nu kör vi: 

elinsblogg 11 12 13 14 15 16 17 18 19 braid fishtail

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • när tänkte du göra videon?
  Vill sååååå gärna veta hur man göra, försöker som tusan men förstår inte riktigt bilderna.
  Ha det super bra Elin, tack för en fin blogg! 🙂

  Emmy 2015-01-05 23:18:58
  Svara
 • Hej Elin & tack för en superbra blogg! 😀
  Jag har en liten fråga som jag gärna skulle vilja ha svar på.
  Kan man använda olika typer av produkter till håret från samma märke? Alltså, om jag t.ex använder märket Redken. Kan man då använda redken color extend till schampo & balsam och t.ex redken smooth locks hårinpackning och leave in creme? Eller måste allting vara samma, alltså både schampo, balsam, leave in, hårinpackning osv vara bara från t.ex smooth lock?
  Hoppas du förstod min fråga nu 🙂 kram!

  Jessica 2015-01-05 03:18:48
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Hej du 🙂
   Tack själv att du gillar den, glad jag blir. Absolut, jag har skrivit ett inlägg om det:http://elin.damernasvarld.se/2014/09/15/maste-man-anvanda-produkter-fran-samma-serie/
   Hoppas du finner svaret, Kram 🙂

   Elin Johansson 2015-01-06 01:15:57
   Svara
 • Hej! Vet inte om du skrivit om det innan men eftersom du inte tar in nya kunder nu skulle jag verkligen uppskatta om du ville tipsa om några andra bra frisörer i Stockholm? Är sugen på den rosé-färgen du skrivit mycket om! Eller den blonda kalla tonen som du får till så himla bra 🙂 Kram!

  Josefin 2015-01-04 21:37:48
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Hej Josefin!
   Tack snälla, jag har faktiskt ingen aning om duktiga frisörer i Stockholm, men googla och kolla runt på före/efterbilder på Instagram. Någon bör passa dig 🙂 Lycka till

   Elin Johansson 2015-01-06 01:18:18
   Svara
 • Hej Elin och tack för din underbara blogg! Har fått så många bra och användbara tips!! Men nu har jag en fråga. Jag använder schampoo, balsam och inpackning från Wella SP i serien Volumize. Men balsamet är inget vanligt balsam utan ett leave-in. Min fråga är helt enkelt varför det är det istället för ett vanligt, är det bättre eller sämre tycker du? Och kan jag ändå använda mig av en annan leave-in produkt? Tack igen för din fantastiska blogg och hoppas 2015 blir ett magiskt år för dig!

  Alva 2015-01-04 20:49:06
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!