Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Trendspaning med Elin

Nu när det är nytt år så är det även nya trender som ska upp på kartan. Jag har silat internet, vaskat fram lite nyheter från modejättarnas catwalk. Jag har hittat rätt mycket så idag tänkte jag börja med dom nya vågorna.

BOHO WAVES 

En väldigt lätt styling som inte kräver så mycket jobb. Jag brukar se ut såhär i håret från dag tre efter tvätt och styling, så jag gillar verkligen denna look.

Hur gör man då?

– Jo, locka håret med en valfri tång – något större mm än vanligt. 

– Locka håret slarvigt, behöver inte dela upp håret så noga.

– Dra händerna genom håret (ej borste)

– Använd volympuder i botten och waxspray på längderna. Det går jättebra att använda en lättare saltvattenspray också. 

En väldigt enkel och smidig trend, tycker ni inte också det? (:

bobowavesboho bohoo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Det där är min standardfrisyr när jag låter håret självtorka för att jag inte orkar föna det =) Drar i lite hårolja bara och så blir det så här av sig själv.

  //Emma Hå

  Emma Hå 2015-01-19 01:40:57 http://emmahas.se
  Svara
 • Hej Elin och tack för en intressant och inspirerande blogg! Jag har lite undringar om mitt hår. Jag har självlockigt hår, inte vågigt utan verkligen lockigt. Jag har plattat och lockat det en hel del eftersom jag inte är nöjd över mitt naturliga hår, och detta har såklart gjort att det blivit väldigt slitet. Nu har jag bestämt mig för att börja ta hand om håret istället och kunna ha det naturligt så mycket som möjligt, men det är väldigt risigt, strävt (mest i topparna) och har osammanhängande lockar. Alltså inte så fint. Hur ska jag göra för att få lenare hår och finare lockar? 🙂

  Emeli Nordin 2015-01-12 13:57:46
  Svara
 • Hej Elin! Fantastiskt bra blogg, följer dig slaviskt 🙂 En fråga angående kevin murphy’ produkter. Jag använder nu Angel.wash och rinse och är väldigt nöjd med dessa men tänker att det skulle vara bra att skifta lite nu under vintern både för omväxling för håret och lite mer fukt. Jag har färgat ”normaltjockt” hår som tyvärr faller ihop ganska lätt om jag tar i för ”tunga” produkter. Tror du hydrate.me serien kunde passa mig på vinterhalvåret (håret blir ganska flygit och torrt för mig) eller blir håret tungt av den serien? Vore sååå tacksam för svar! Litar på ditt omdöme totalt 🙂

  kimmi 2015-01-04 10:21:47
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!