Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Underbara hår – Före/Efter

Ni förstår inte hur glad jag är just nu, JAG FÅR JOBBA – FÄRGA HÅR och göra det som gör mig så lycklig. Så jag tänkte visa er en utav mina makeovers som jag gjorde idag, finns mer bilder på min Instagram (StyleElin). Min kund hade slingat håret ljusare och ljusare med tiden och kände att det var dags för en förändring – mot mörkare tider. Jag var helt med på noterna, det som var speciellt med denna hårfärg är att hon ville vara helt naturligt brun. Alltså ingen nyans ska synas, så som guld, röd eller koppar- utan helt kall.

Jag visste att färgen skulle bli så ful, man försvinner och färgen i ansiktet blir helt livlös. Det måste in någon typ av nyans för att hon ens ska få en hårfärg, så jag valde att använda hennes varma underliggande pigment och neutraliserade färgen med att tillsätta askiga pigment bland annat. På så sätt så får jag fram ett djup i färgen, något åt guld men det ser man endast i bra ljus. Efterbilden här under är tagen utomhus därför den ser lite för varm ut.  Klippte igenom håret och formade håret passande till kunden, stylande vågor och sedan blev hon ännu mer SMASHING. 

Så, vad tycker ni? 

brunette

Före/Efter

brunetteelin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Har denna längd på mitt hår också, men hur får du till de stora vågorna?

  Klara 2015-01-09 16:54:22
  Svara
 • Wow! SÅ snyggt! Du är så galet duktigt, bra jobbat!

  Cecilia 2015-01-09 08:25:15
  Svara
 • SÅ snyggt!! Du är helt fantastisk!

  Hanna 2015-01-09 00:59:00
  Svara
 • Wow! Vilket resultat 🙂

  Emelie 2015-01-09 00:14:36 http://emmys.life
  Svara
 • Hej vackra duktiga Elin! Tack för din underbara blogg, har verkligen lärt mig såå mycket ifrån den! Jag har tidagare ägt en borste från Mason Pearson men har nyligen tappat bort den, snyft! Det var verkligen världens bästa borste men nu tänkte jag testa den betydligt billigare borsten från HH Simonsen som du tipsade om. Men jag har märkt att det finns olika storlekar på ”plupparna” längst ut på borsten vid olika färger och min fråga är helt enkelt vad det gör för skillnad med olika storlekar på plupparna. Passar det bättre med stora eller små pluppar till en med väldigt mycket men väldigt tunna och fina hårstrån? Tack igen för din underbara blogg och för att du lägger ner så mycket tid och kärlek på den, det uppskattas verkligen!

  Emmy 2015-01-08 23:05:50
  Svara
 • Har du använt dig av en färg blandning på hela håret? 🙂

  Amanda 2015-01-08 22:55:41
  Svara
 • Åh, väldig skillnad och väldigt snyggt!
  Jag har även som du gått in i väggen, ordentligt. Men jag fick även en reumatisk sjukdom som jag hade svårt att acceptera. Jobbade och pluggade på universitet. Fick samma symtom som dig och en morgon kom jag inte upp ur sängen! Kroppen vägde bly! Men jag fick utmattningsdepression, mediciner, inläggning och arbetsträning. Lång väg. Meditation har hjälpt mig mycket. Det är begränsat vad jag orkar trots flera år. Minnet är sämre och måste vila mycket. Krya på dig, ta det lugnt. Kram

  Katja 2015-01-08 21:36:38
  Svara
 • WOW WOW WOW så snyggt och vad duktig du är!!! Otroligt fin blogg har du =)

  Jag hade blivit jätte glad om ni vill kika in på www.modevarlden.se där ni hittar massor av inspiration inom mode och inredning.

  Kram Johanna

  Modevärlden 2015-01-08 20:31:14 http://www.modevarlden.se
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!