Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Läsare stylar – Första bidraget

half knot

Nya trenden, det var både ris och ros från er. Vissa tyckte att det mest såg ut som en taskig skurtofs och vissa tyckte det var riktigt chict. Men smaken är som baken och vilken tur att det kommer nya trender hela tiden.

Men jag bad er skicka in era bidrag på denna styling, vill ni komma till det inlägget så klickar ni HÄR. Ni kan fortfarande skicka in er version på denna Half-up Knot. Dagen till ära så vill jag visa upp första bidraget, detta kommer från en tjej som heter Rebecka. Hon beskrev också att hon hade ett väldigt platt och svårstylat hår, jag tyckte hon lyckades hur bra som helst – eller hur?

”Ett tips till dig Rebecka är att locka hårt lite slarvigt först, häll i volympuder i hårbotten och rufsa för kung och fosterland och därefter sätt upp håret som du gjort här”

När det kommer till hårstyling så finns det inga begränsningar, alla har olika typer utav hår och olika sätt att se på vad som är snyggt. Låt INGEN säga åt er hur man ska göra, var kreativa och gör det ni tycker är snyggt. Lek på och skicka in ditt bidrag (:

Sen ett stort tack till Rebecka för ditt bidrag, you go girl!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej!
  Jag älskar din blogg och dina kanon tips, du är en grym inspirationskälla.
  Kram lisa

  hårfager 2015-01-10 14:15:20 http://www.tapparhar.se
  Svara
 • Åh vad kul att du tog med bilden! Tack för tipset 🙂

  Rebecka 2015-01-09 23:18:07
  Svara
 • Och avslutar med hårspray men ändå är det som att lockarna bara glider ur efter ett tag:(
  Vad ska jag göra för att få dom att hålla bättre?

  Amanda 2015-01-09 16:12:53
  Svara
 • Hej!
  Jag älskar din blogg och dina styling tips är helt fantastiska, du är grym på det du gör 🙂
  Jag har en fråga, hur ska man få sina lockar att hålla hela dagen? Jag använder både Värmeskydd

  Amanda 2015-01-09 16:11:29
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej!

   Åh tack snälla, du jag har faktiskt gjort en video innan som kommer hjälpa dig. Du följer denna länk:http://elin.damernasvarld.se/2014/09/17/video-sa-far-du-dina-lockar-att-halla-hela-natten/

   Kram Elin

   Elin Johansson 2015-01-11 20:50:10
   Svara
 • tycker det är sjukt snyggt! sådär ”i dont care” liksom 😉

  ISA 2015-01-09 15:39:20 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej! Jag har alldeles nyligen hittat din blogg och jag blev helt fast, du är så grymt duktig! Och du har gjort mig superinspirerad att fixa och dona med mitt hår, så tack så mycket.
  Jag har en fråga också, jag är riktigt sugen på Kevin Murphys plumping line eftersom jag tappar ganska mycket hår och är ganska tunnhårig, men samtidigt är mina längder torra och lite slitna efter färgningar och ett par blekningar, så frågan är om den serien passar mitt hår eller ger det för lite fukt/näring?

  Marie 2015-01-09 14:07:31
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!