Asymmetric hairstyles

Kom ni ihåg för massa år sedan då asymmetrisk bob var det trendigaste man kunde bära? Nu tror jag den trenden börjar komma tillbaka, fast i lite olika former. Så idag tänkte jag ge er lite inspiration som ni kan ta med till frisören.

1

Dessa två frisyrer är mina absoluta favoriter. Den lite vågiga boben, djup bottenfärg samt solblekta längder – helt inne i tiden och är så snyggt så jag dör. Sen har vi underbara Ashley Olsen, denna chica kvinna. Hon ser ut att ha ett typiskt tunt/fint hår, då passar denna frisyr väldigt bra.

3

Snygga och bedårande Cheryl Cole, när jag såg denna bild så blev jag helt kär i håret. En vågig lob, solblekt hår, en aning mörkare botten och sist men inte minst frisyren är asymmetrisk. 

4

LOVE IT ||

2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Du som gillar håroljor, har du provat Maria Nila Palett True Soft Argan Oil ? Kram ak

  Ak 2015-01-11 17:31:58
  Svara
 • Hej! Jag har några frågor om mitt hår. Jag har naturligt blont tjockt, lockigt, frissigt och torrt hår. För ca 2 år sen hemmafärgade jag håret mörkbrunt 2 gånger, efter det blekte jag håret hos en frisör som missfärgade det totalt. Håret blev knallgult, torrt och gick av när man borstade det. För ett år sen tonade jag det lite mörkare och började ta hand om håret. Nu har jag använt mig av Matrix total results sleek serien och moroccanoil hårinpackningen för torrt hår och tagit olja från Matrix. Tvättar håret ca 2 gånger i veckan. Men nu undrar jag om du har något tips på schampo, balsam och någon olja/leave in treatment. Nu har jag ungefär går till axlarna(lite längre) och lite mer än halva håret är färgat från förut. Topparna blir torra och trasslar ihop sig så jag vill föna det efter att jag duschat men känner att håret slits väldigt mycket då. Har du några tips på hur jag ska sköta mitt hår? Väldigt tacksam för svar, tack för en inspirerande blogg som gjort att jag börjat ta hand om mitt hår 🙂

  JoannA 2015-01-11 13:13:33
  Svara
 • Hej fina Elin! Jag undrar om du har tips på ett bra volympuder? Funderar på Oasis Dust It eller Kevin Murphys powder puff. Har du testat nån av dem? 🙂

  Hanna 2015-01-11 03:50:58
  Svara
 • Hej och TACK för all hjälp jag fått av dig, du är en stor insipration för mig!
  Jag har väldigt lockigt hår i mig själv eller rättare sagt krulligt, jag har alltid hatat mitt hår även fast jag är 21 idag så har jag fortfarande inte vant mig. Jag är alltså en trogen vän till plattången som jag alltid använder efter jag tvättat håret. Just nu använder jag shampoo från maria nila deras Structure Repair serie. Vilket jag tycker funkar bra på mitt hår, jag använder mängder med oljor samt kevin murphy Styling Shimmer Shine som jag ÄLSKAR. Just nu så har jag blonda slingor i mitt hår men efter ca. 1,5-2 veckor efter mitt frisör besök så blir mitt hår gult nere vid topparna och mitten på håret, jag blir galeeeen… jag ber alltid om att få en KALL ton i håret nästan lite silver/vit men den försvinner efter några dagar, jag använder även silver shampoo från matrix. Vad gör jag för fel? Blir galen på denna färgen och känns som att jag behöver gå till frisören minst 1 gång i månaden för att mitt hår ska vara snyggt. Och… har du några tips på bra silvershampoo som dödar dem gula tonerna samt shampoo och balsam för torrt/skadat hår? Blev ett väldigt rörigt meddelande såg jag nu men jag skriver i all hast efter ett rop på hjälp, hoppas du förstod! Väldigt tacksam för svar. KRAM!!

  emeliefrancea 2015-01-11 01:47:28
  Svara
 • Hej! Har haft hårförlängning i ca 4 veckor och har från två olika personer i min närhet fått frågan om jag färgat håret mörkare… Jag har inte gjort något med håret men kan nog hålla med om att håret kanske är lite mörkare nu, eller helt helt enkelt blivit lite gulare/dassigare än vad jag hade för fyra veckor sen. Ska tilläggas att jag inte färgade håret när jag satte in löshåret utan det var ca 8 veckor sedan jag slingade håret (är mörkblond). Men vad tycker du om att sitta ett tag med inpackning från Revlon för att dämpa det gula? Eller är det dumt att göra sådant när man har förlängning? Efter nyårsafton då jag lockade håret och hade lite spray i (Redken Pure Force 20) så har jag tyckt att löshåret blivit lite strävt så därför satt jag ett bra tag med inpackning från Kevin Murphy Angel, kan detta ha gjort så håret ändrat nyans? (tycker dock själv det verkar lite konstigt). När jag ändå skickar en fråga tänkte jag höra vad du tycker om att köra detox schampoo från Reken när man har förlängning, är det okej eller något man bör undvika? Tack för en jäkligt bra blogg! Kul att du börjat jobba igen 🙂

  Emelie 2015-01-10 20:33:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!