Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS: Vem vill inte ha lent hår?

Jag är nog lite kär just nu, i dessa två produkter. Jag tvättade håret igår kväll (kör fortfarande O&M), ska ge produkterna 2-3 veckor innan jag ger er det slutgiltiga svaret på vad jag tycker. Men hur som helst, jag testade två andra produkter som jag använde i handduksttorkat hår:

O&M – Frizzy Logic (finns hos utvalda frisörsalonger)
– Som är en ekologisk Argan och Macadamia Olja som lugnar och slätar ut håret. Appliceras i både vått och torrt hår.

Davines MINU Hair Serum 249kr (LÄNK)
– Som är ett serum/loton för färgade hår. Den har i uppgift att skydda, vårda och bevara hår/hårfärgen och den appliceras i vått hår.

IMG_0002

Jag måste ta och säga att jag blev helt kär i denna kombination. Håret blev lent och jag kände att håret verkligen fick maximal återfuktning och vård. Detta är ett hett tips för alla torra hår därute.

IMG_0004

Denna olja är ett utav dom bästa hår-oljorna jag har testat. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej!

  Dessa produkter måste jag bara testa! Jag skulle verkligen uppskatta om du framöver får reda på vilka som säljer dessa, skriver ett inlägg om O & M.

  Jacqueline 2015-01-20 14:27:01
  Svara
 • Hej! Jag har precis hittat hit. Vilken underbar blogg! Du är extremt duktig med färger!! Helt magiskt att se!
  Hår är min stora passion i livet, jag tänker och drömmer om hår jämt!
  Jag har 2 längre frågor som jag hoppas du kan svara på.

  1 – Jag älskar att klippa hår, korta som långa hår. Det är min passion, alla sorters klippningar. Jag har dock inte gått frisörlinje eller som lärling. Utan är självlärd och har en hel del folk som kommer hem till mig regelbundet och klipper sig hos mig. Hur kan jag bli ännu bättre på att klippa? Jag följer Youtube slaviskt och suger åt mig så mycket information jag kan och olika tekniker. Jag har en bra frisörsax som jag klipper med. Hur kan jag få det mer seriöst med mitt klippande hemifrån? Alltså jag tar det på allvar och är väldigt mån att alla som kommer till mig ska gå härifrån nöjda! Men hur kan miljön se ut för att få kunderna att känna att jag är lika seriös som jag själv känner mig?

  Sen är fråga 2 är om mitt egna hår.
  Jag har ett runt ansikte, med längre panna. Jag har skandinaviskt fint ofärgat hår. Det är lite nedanför axlarna, jämnlångt hår förutom luggen som är nedanför ögonbrynen precis. Jag har väldigt många hårstrån men inte tjockt hår. Jag har bra kvalité på håret, för att jag tar hand om mitt hår. Men jag skulle vilja hitta nya produkter till mitt hår. Jag skulle vilja hitta tex en bra glansgivande vårdande olja, kanske en leave in creme, och någon bra styling produkt. Gärna helt utan silikoner och parabener och färgämnen och sånt. Jag själv är känslig för starka dofter och tycker inte om saker som doftar för mycket.
  Har du några tips? Samt har du några bra förslag på frisyrer till ett hår som jag har? Mitt hår känns tråkigt, men samtidigt har jag haft super kort pixie (Ginnifer goodwins – Helt underbara alla hennes frisyrer!), och olika bob frisyrer. Nu är första gången på evigheter jag har jämnlångt och medel långt så något säger åt mig att spara ut håret. Men jag vill inte upplevas som en sån som har trist hår, när jag är helt hårgalen i andras hår. Jag vill ju kunna inspirera folk att våga och ha en frisyr som passar dom.

  Tack på förhand kram!

  Susan 2015-01-10 15:37:35
  Svara
 • Hej! Måste säga att jag är riktigt imponerad av ditt arbete, följer din blogg och instagram som ren inspiration!
  Jag har lockigt hår naturligt, men inte de ”fina” lockarna utan jag tycker det endast känns frissigt och ohanterligt. Jag trivs inte i det alls och har plattat det ganska länge, vill gärna kunna ha det naturligt dock så har försökt med mycket olika metoder och även funderat på rakpermanent och andra saker. Vad skulle du rekommendera utifrån det du har fått höra? Jag förstår att det kan vara svårt när du inte har sett det men uppskattar alla tips! Jag försöker även kompensera mitt plattande så gott det går med bra produkter från frisörsalonger, tvättar endast håret ungefär var 5te dag osv. Kram!

  Savannah 2015-01-10 13:11:32
  Svara
 • Älskar Frizzy Logic! Finns att köpa hos mig på Odengatan 15 i Stockholm 🙂

  Anna 2015-01-10 11:29:35
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!