Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VIDEO: Så gör du världens enklaste fläta

Hej min vänner!

Hoppas att allt är bra med er. Det var ett tag sedan jag gjorde en video så kände att det var dags idag, hoppas ni gillar den. Jag tänkte visa er hur man gör den enklaste flätan/fiskbensflätan som man kan göra. Denna frisyr går fort att göra, trendigt och man kan göra flätan mindre, smalare, tjockare, slät eller rufsig. Var kreativa och får ni till flätan, skicka in ert bidrag till style.byelin@hotmail.com och märk mailet med ”Fläta”. Fota gärna i dagsljus för bästa bild (:

Lycka till och hoppas ni gillar videon (sätt videon på bästa kvalité, för bättre bild)<3

elinbraid

elins elins4

Jag har använt: 

Redken Wax Blast (länk)

Svinborste (länk)

Genomskinliga snoddar (länk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Elin! Tack för världens bästa blogg (verkligen!!!)! Jag har hyfsat långt hår, men inte lika tjockt som dig, rakt, inte tunt men inte tjockt heller. När jag gör fiskbensfläta delar sig håret där man börjar fläta (om du förstår) och det blir som en glipa längst upp där fläta börjar. Inte så snyggt… har du något tips på hur man kan undvika detta?
  Kram Emelie

  emelie 2015-01-12 11:21:01
  Svara
 • Tack snälla för hjälp!

  Hanna 2015-01-12 07:26:41
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag har precis börjat läsa din blogg, tack för toppentips! En fråga, vilka hårtrender gäller för 2015? Har bokat hår och färg hos frisören om tre veckor. Är säker på frisyr (axellångt), men vad gäller för färg? Har brunt, men vill ha mer rött. En/flera nyanser av rött? Skönt att du mår bättre! //Hanna

  Hanna 2015-01-11 21:37:41
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej! Men vad roligt 🙂 du kan söka på hårtrender i sökfältet så kommer det upp inlägg där. Men ett litet tips, jag tycker du ska satsa på nyanser mot koppar, lila eller brons. En skarpare ombre med mörk bottenfärg möter ljusare koppar länger. SÅ SNYGGT!!! Lycka till

   Elin Johansson 2015-01-12 01:14:27
   Svara
 • hej elin! tycker verkligen att din blogg är grym och har fått otroligt många bra och fina tips!
  förtillfället är jag blond och har blekt det en del, färgar ljusa slingor ca 2-3 gånger per år. har hänt att jag gjort det hemma med. men jag känner att jag inte får till det, går ca. en vecka efter jag klippt mig så är mitt hår lika slitet och torrt igen. när jag duschat så är det alltid 2/3 som är torrt direkt och de håret blir väldigt risigt.
  och ifall jag ska locka håret med min ghd går det otroligt segt, menar att de hackar upp sig och håret bra fastnar. inga bra lockar alls och då har jag även använt bra medel innan. håret känns liksom plastigt när jag plattar/lockar det. vet inte riktigt vad ja ska göra eller vad det är för medel ja ska köpa…
  vad är dina bästa tips? tips på bra medel/oljor? kram 🙂

  lovisa 2015-01-11 21:09:06
  Svara
 • Hej!

  Det här har inget med inlägget att göra men jag har en liten fråga.
  För cirka 8-9 månader sen började jag tappa mycket hår, speciellt när jag
  tvättat håret, drar jag fingrarna genom det så följer det med jättemycket hår.
  Jag har inte bytt produkter eller nånting, vet du vad det kan bero på?

  Jennifer 2015-01-11 18:43:22
  Svara
 • Snyggt! Gärna fler flätvideos. Jag vill gärna bli bättre på luggflätor, men jag känner att de jämt blir så dåliga.

  Marielle 2015-01-11 18:04:43
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!