Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Makeover time ||

Då var det dags för ännu en makeover, denna gång är det på min underbara kollega Therese. Jag lägger upp fler före/efter bilder på min instagram (StyleElin) om ni vill kika in fler bilder. Therese har varit brunett och ljusat upp håret i omgångar under året, men denna gång ville vi ha en skarpare ombre med ljusa toppar. Såhär blev resultatet, vad tycker ni?

BA

Före/Efter

BA1

ombre

Efter

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Elin!
  Måste bara börja med att säga att din blogg är verkligen grym, en bättre blogg finns inte!
  I vilket fall så för ungefär 2 veckor sedan var jag hos frisören och ville färga precis den färg som tjejen i inlägget! Men när jag väl kom till frisören sa hon att jag aldrig skulle få den lite mer kalla blonda färgen pga av att jag har ”varmt hår”. Stämmer det verkligen då jag sett att du färgat tjejer från precis min naturliga färg till lite mer kallare blond.
  Skulle vara jätte tacksam om du kunde ta lite av din tid och svara mig. Ännu en gång, grym blogg!

  Evelina 2015-01-15 19:49:04
  Svara
 • Om jag inte har helt fel tror jag att Elin jobbar en del med löshår. Är nog rätt stor chans att det har använts på även denna person, men jag kan ha fel…

  Riktigt snyggt iaf! 🙂

  Louise 2015-01-13 14:06:51
  Svara
 • Instämmer helt med Malin (ovan).

  Anna 2015-01-13 11:17:13
  Svara
 • Hej! Alltså, jag fattar inte hur före o efter håret kan vara samma hår! Så kan jag tänka om många av dina före o efter bilder. Ett tunt o slitet hår är plötsligt tjockt o blankt o fint. Du gör jättefina hårfärgningar men jag tycker själva stylingen är minst lika amazing med tanke på denna förvandling; mediokert hår blir till en hollywoodfrilla! Så det verkar som om även rätt slitna hår kan fixas om man har en proffs frisör till hjälp 🙂 Frågan är bara om det går att få det lika fint hemma själv sen? Kram malin

  malin 2015-01-13 10:51:37
  Svara
  • Svar på malins kommentar.

   Hej Malin!
   Haha, jag måste nog säga tack på den kommentaren 🙂 Jag ska faktiskt skriva ett inlägg om hur man får tjockare hår utav styling bara, det är enkelt och med rätt produkter så kan man se ut som vilken hollywood-stjärna som helst.
   Håll utkik!

   Elin Johansson 2015-01-13 14:18:06
   Svara
 • Hejsan Elin! Tycker din blogg är helt fantastisk, har tagit så många tips från dig. Som verkligen funkar! WOW säger jag bara 🙂
  Jag har en fråga , jag är en tjej som blir 30 i år och fick mitt första barn 2012. Efter det har jag upplevt att mina gråa hår har blivit allt fler. Så nu undrar jag vad ditt tips är, ska man färga upp det ljusare eller ska jag låta mitt mörkbruna vara kvar? Tycker detta är jättejobbigt, så fort håret blir lite fett så syns det jättemycket.
  Ha det underbart och stor kram!

  camilla 2015-01-13 09:24:04
  Svara
 • PS. Jag är 27 år – trodde det var kört 😉

  Angie 2015-01-13 08:23:13
  Svara
 • Hej Elin! Jag vill bara tacka för en fantastisk blogg!! Jag trillade in här av en slump för någon vecka sedan och det har gjort att jag äntligen tagit steget och börjat styla mitt eget hår 🙂 jag har haft långt och tjockt hår mer eller mindre hela livet men har ungefär tre vanliga/tråkiga/enkla frisyrer jag varierar mellan. Har alltid varit avundsjuk på folk som kan, och har försökt ibland men det har liksom aldrig funkat. Förrän nu!
  Igår gjorde jag mitt livs första fiskbensfläta efter att ha sett din video och sedan lockade jag håret enligt din ”ghd curve”-video innan jag gick och lade mig – vaknade alltså med lockar imorse.
  Åh jag vill att du ska förstå vidden av detta, haha. Detta är helt fantastiskt!! TACK för inspiration, pepp och riktigt bra instruktioner.
  Mvh/Angie

  Angie 2015-01-13 08:20:20
  Svara
 • Hej!
  Mitt hår är naturligt brunt men Har nu färgat, blekt, slingat och nyanserat det blont 3 gånger under de senaste 2 åren. Nu vill jag gå tillbaka till det bruna och undrar ifall man kan göra det hemma eller finns det en risk att det blir en helt annan färg?

  Anna 2015-01-12 23:03:35
  Svara
 • Kan du rekomendera ett riktigt bra återfuktande shampoo? Vad tycker du om Alternas caviars moisture variant?

  Julia 2015-01-12 21:27:45
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!