Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Frisyrer för ovalt ansikte

1 2 3 4 5 6 7 8

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Lär mig så mycket av din blogg! Jag har en fråga om uppklippningar när man har riktigt tunt hår. Jag har sparat ut det länge nu och återfuktat noga för att få ett långt friskt hår och bara toppat det regelbundet. Nu är det jämnlångt och trist och på tiden att skapa en ”frisyr” igen, men jag vill gärna behålla längden. Hur kan jag förklara för min frisör hur jag vill klippa upp det snyggt utan att förlora för mycket hår längst ner? Tack för svar eller att du tar upp ämnet

  Julia 2015-01-13 18:13:31
  Svara
 • Gleder meg til frisyrer for rundt ansikt 🙂

  Linda M 2015-01-13 13:16:28
  Svara
 • Jag visste inte riktigt vart jag skulle vända mig då ingen verkar ha ett riktigt bra svar så jag tänkte ifall du kunde hjälpa mig!

  Jag har en 4 månaders gammal bebis och jag
  har nu i 1 månad tappat fruktansvärt mycket hår, att det skrämmer mig. Jag vet att man tappar när man ammar då man inte tappar så mycket när man är gravid, men just mitt fall så rasar det av och vågar inte ens duscha längre mår väldigt dåligt av det!

  Har du tips??

  Tack

  Lina 2015-01-13 13:09:50
  Svara
 • Hej Elin! Jag har en fråga som jag verkligen skulle vilja få svar på då detta är ett stort problem för mig.
  Jag försöker tvätta mitt hår så sällan som möjligt vilket blir 3 ggr i veckan. Jag får väldigt fet hårbotten redan dagen efter jag tvättat håret och jag vet inte vad jag ska göra? Jag har väldigt torra längder/toppar.
  Jag använder Redken Extreme schampo, balsam och ibland deras inpackning. Jag trivs med det, problemet är som sagt bara att jag får jättefet hårbotten direkt typ, och det har jag alltid fått, vare sig produkter.
  När jag tvättar håret måste jag ta jättemycket schampo för att få det rent, jag försöker med ”femkronan” men mitt hår blir inte rent och räcker inte över hela hårbotten, jag har väldigt tjockt hår. (Får smått panik när jag ser att schampoflaskan börjar ta slut efter bara några gånger)
  Jag använder inget torrschampo utan försöker pina mig igenom dagarna med flottigt hår. Jag har rätt dåliga erfarenheter av torrschampo, att det täpper igen hårbotten och att håret blir ännu fetare hur mycket man än tvättar håret.. Snälla hjälp!

  Rebecca 2015-01-13 11:19:22
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!