NEW: SWAG HAIRCUT //

Jag ramlade över en helt ny hårtrend som jag blev helt förälskad i, lyssna på detta:

|| SWAG HAIRCUT ||

swag

Jag tycker detta är så roligt för att det är sällan det kommer fram nya klipp. Under 2014 så tog LOB:en världen med storm, men nu tror jag att stjärnorna spar ut pagen lite.

Vad är en Swag Haircut då?

– Jo detta är en klippning som skall vara helt uppklippt, även runt hela ansiktet och med en delad lugg. Rufsigt, vågigt och helt underbart. I många år har alla varit rädda för att klippa upp håret, jag förstår faktiskt inte det för att det är just i det momentet man kan skapa en snygg frisyr. Sen vet jag att många frisörer använder samma uppklippnings-teknik på alla hår och kunder. Men tipset där är att verkligen studera kunden noga, vad kommer kunden passa i, ansiktsform och använd den teknik som behövs utifrån det.

Detta är helt nytt och jag hoppas att 2015 bjuder på många Swag Klippningar. Visst är denna look magisk snygg?

swag1 swag2 swag3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Elin
  Ville bara börja med att tacka för all inspiration, följer dig slaviskt både på instagram och här på bloggen. Jag har även ett problem som jag undrar om du har någon lösning på. Har nyligen klippt av ungefär 3 dm av mitt hår och har nu en page som nästan når ner till axlarna. Problemet är att frisören (enligt mig) klippte upp det för mycket vilket gör det helt omöjligt att styla så att det ser någorlunda vettigt ut. Jag har ganska tjockt rakt hår så just nu hänger det mest bara ner och det blir inte direkt någon frisyr av det.
  Vill inte gärna klippa av det mer på längden för att jämna ut det så jag undrar om du har några tips eller om det helt enkelt bara är att vänta på att håret ska växa ut? Känns inte så himla lockande att gå runt och känna sig ful i sin frisyr i flera månader.
  Tack på förhand.

  Susanne 2015-01-15 14:20:02
  Svara
  • Svar på Susannes kommentar.

   Hej Susanne!
   Vet du, jag tycker att du ska gå och klippa av överflödet av längden som du inte gillar. Det är smidigare, går fortare och du kommer känna dig mycket finare – det är viktigast. Istället för att vänta 4-5 månader på att uppklippningen ska växa ner och att du ska känna dig fin. Lycka till!

   Elin Johansson 2015-01-16 00:25:02
   Svara
 • Hej Elin!
  Vill verkligen få ett svar av dig..

  Skulle DU kunna tipsa om något skonsamt schampoo och balsam? Har ett blondt, blekt hår. Har väldigt långt hår men det är ganska tunt och blir fett otroligt fort (hatar det, duschar det varje dag).
  Taaaack på förhand!

  Linn 2015-01-15 14:04:36
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Hej Linn!
   Jag tycker först och främst att du ska sluta med att tvätta håret varje dag, det är därför håret blir fett – du skapar problemet själv så då kan du också avsluta problemet själv 🙂 Men självklart ska jag ge dig ett tips, jag tycker att den nya ECO märket Björks produkter är riktigt bra och skonsamma. Du kommer till dom här:
   http://elin.damernasvarld.se/2014/11/15/video-elin-testar-nytt-harvardsmarke/

   Samt finna att köpa här:
   http://www.lyko.se/bjork/björk-fukt-shampoo-conditioner#tab=more-about-product

   Lycka till!

   Elin Johansson 2015-01-16 00:29:03
   Svara
 • Om jag bara passade i lugg så, tummen upp! Vill så gärna ha det, men två gånger utav två så har jag insett att lugg är inte för mig. Såååå synd!

  Annika 2015-01-15 13:52:55
  Svara
  • Svar på Annikas kommentar.

   Jag vet, det är verkligen så trist. Jag sitter i samma båt, jag passar inte heller i lugg – bittert!

   Elin Johansson 2015-01-16 00:29:51
   Svara
 • Verkligen supersnyggt! Kanske något man ska våga sig på när vi ses om ett par veckor? 🙂

  Nina 2015-01-15 12:46:50
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!