Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Så skapar du ditt drömhår på tre år

Ni förstår inte hur glad jag blir när ni berättar för mig att ni har börjat ta hand om era hår och att min blogg och det jag står för kan hjälpa er till drömhåret. Alla har gjort fel ibland, panik hemmafärgat, gått till fel frisör eller helt enkelt misshandlat håret under många år (omedvetet eller ej). Till slut så orkar inte håret hålla skenet uppe längre, oftast går det så långt innan man börjar bry sig. Men ingenting är försent och ingen blir lyckligare än jag när ni berättar att ni lyckas hemma med hårvården.

Jag vill verkligen hylla, tacka och skicka en stor kram till underbara Olivia som skrev denna kommentar till mig: 

”Hej Elin, du har verkligen inspirerat mig till att kämpa för ett välvårdat hår. Var med om en riktigt dålig slingning för ungefär 1,5 år sedan….halva överhåret trilla av, (tur att det bara var det övre). Så där satt jag med en halverad tjocklek på mitt annars så lockiga blonda och tjocka hår.
Vid den punkten fick jag nog aldrig mer slingning eller försöka manipulera min grova lockar till o bli raka. Jag klippte successivt av mitt färgade hår, skrota allt som hette hårförlängning,värmetång och billiga schampon. Haft håret uppsatt i kinapinnar i 1,5 för att dölja mitt missnöje samt för att de är skonsamma, så nu här om dagen så var det dags för den sista klippningen för att få bort det färgade topparna. HALLELUJA säger jag bara,
min naturliga underbara blonda hårfärg är tillbaka, lystern,lockarna,tjockleken allt! Nu är det bara längden som fattas, har ner till nyckelbenet ungefär och bröstlängd är målet, tack för alla dina fina tips som verkligen räddat mitt hår, vill verkligen slå ett slag för ett välvårdat hår det finns nog inget bättre! <3 p.s jag kan inte sluta ta på mitt underbara Ängla hår!!”

I och med denna kommentar så vill jag visa er lite vad jag menar. För en vecka sedan så postade Carolina Gynning en bild på Instagram där hon förklarade hur hon hade gett håret kärlek och omtanke i tre år för att få hennes egna svall. Precis som Carolina beskriver så krävs det en bra frisör, vitaminer, må bra i kropp och själ samt bra hårvård. Här har vi beviset och det tackar vi Carolina för.

carolinagynning

Båda bilderna är lånade utav Carolina 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Tack för många bra tips! Men jag har en liten fråga, är det några speciella vitaminer du kan rekommendera? 🙂

  Charlotta 2015-01-18 15:18:17
  Svara
 • Hej Elin! Finns det några vitaminer som du skulle rekomendera? Har testat Silicea som jag tyckte gav helt okej resultat på håret men fick tyvärr biverkningar av dom. Så litar inte riktigt på att bara ta några som gör bra reklam för sig! Tack för en super blogg!

  Sanna 2015-01-16 17:54:11
  Svara
 • Hej! Vad tycker du om att utbilda sig till frisör på distans? Jag ska utbilda mig till frisör och sitter därför och letar och läser om utbildningar hela dagarna, är ju en djungel! Så fick jag ett tips om en distansutbildning i Malmö, men kan man verkligen utvecklad till en grym frisör på distans? Vore roligt att höra din åsikt 🙂 tack för en grymt inspirerande blogg!
  Kram

  Jennifer 2015-01-16 08:59:55
  Svara
 • Hej! Jag har mellan brunt just nu och funderar på ljusare, dock är det så att mitt hår har en väldigt varm brun nyans och jag skulle vela få det lite askigare/kallare. Hur ska jag gå till väga? Och vilken frisyr tror du jag skulle passa i, jag har nog rätt så ovalt ansikte. Just nu har jag det ovanför bröstet och är U format just nu, har mittbena och luggen är då alltså lite kortare till hakan ungefär. Skulle verkligen behöva tips och råd på hur jag ska göra.

  Davida 2015-01-15 22:04:32
  Svara
 • Hur är det med tigis produkter, är de ok eller ? Använder de med orifluido olja och inga övriga produkter, nästan uteslutande bara hårklämma av plast ist för hårssnoddar. Har inte färgat håret på ett halvår ca och tvättar högst två ggr/vecka. Är jag rätt ute ? Vill få tillbaka min tjocka starka hår jag hade innan graviditet..

  Sandra 2015-01-15 17:23:49
  Svara
 • Hej Elin! Jag har haft alla möjliga hårfrisyrer och nu har jag bestämt mig för att låta håret växa ut, har som mål att få tillbaka mitt långa hår och kunna vårda det. Mycket tack vare din blogg!

  Agnes 2015-01-15 16:15:23
  Svara
 • Gud så glad jag blir att du postar detta! Hoppas min långa resa inspirerar andra så som din blogg har inspirerat och hjälpt mig. En stor kram o hyllning tillbaks till dig!! ♥

  Olivia 2015-01-15 16:06:22
  Svara
 • Hej Elin.
  Jag har en fråga angående KMs produkter. Jag har läst att du skrivit att det är viktigt att BARA använda dom produkterna om man ska använda dom.
  Innebär det att man ska ha hårspray, olja, osvosv och inte bara schampo och balsam? Jag är inne på Living Proof full root lyftning spray, men jag ska inte använda detta samtidigt?
  Jag håller på och lära mig mer om mitt hår och uppskattar alla tips jag kan få!

  Tack för en fin blogg!

  Elin 2015-01-15 15:20:46
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej!
   Det gäller endast Km Plumpling Line serien. Men annars kan du blanda produkter, men schampo och balsam tycker jag helst ska vara från samma serie då dom kompletterar varandra. Men när det kommer till styling så kan du blanda hej vilt 🙂 Lycka till!

   Elin Johansson 2015-01-16 00:21:40
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!