Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tips på torrschampo | Lyx vs Budget

Jag som många andra älskar torrschampo, jag tycker det är livets produkt. Därför tänkte jag visa er tre favoriter, en lite dyrare och två budget alternativ. Skulle vara kul att höra vilket märke på torrschampo som ni själv tycker är bäst? Kommentera gärna…

IMG_0004

1. Redken Pillow Proof Extender 295:- (länk
– Detta torrschampo återkommer väldigt ofta hos mig. Jag tycker att detta torrschampo är det absolut bästa på marknaden, då har jag testat allt (tro mig). Jag tycker att den ger en kylande effekt, doftar lite och är lätt att spraya in i hårbotten. Den ger inte en matt, pudrig effekt – vilket är det viktigaste när man har färgat hår. Den absorberar talget snabbt men ett tips är att inte överdriva sprayandet, det kommer ge motsatt effekt om man sprayar för mycket.

2. Dry Shampoo Urban & Edgy Graffiti 69:- (länk)
– Batiste tycker jag gör dom bästa budget torrschampon. För 69 kr får man ett väldoftande torrschampo som ger en lite lätt pudrig effekt men det är VÄLDIGT viktigt att inte överdosera, den blir lätt fet i håret istället för tvärtom.

3. Dry Shampoo Tropical 69:- (länk)
– Detta torrschampo passar bäst till blondiner som vill få den där matta och lite ”vita” känslan. Så jag rekommenderar att INTE brunetter köper just Tropical, dock så tycker jag denna doftar bättre.

TIPS: Ett bra tips är att köpa ett dyrt torrschampo som man verkligen tycker är bra och sedan köpa ett billigt. Att använda torrschampo när du ska sätta upp håret, fläta eller bara spraya i luggen dagen innan det är dags att tvätta håret så kan du använda den billigare varianten. Men när det gått 2-3 dagar efter tvätt och du nu vill börja använda torrschampo för att kunna gå med utsläppt 1-2 dagar till, då använder du den dyrare varianten som ger bättre effekt. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Min favorit är Lernberger Stafsing Dryclean, det torrschampot fungerar så bra på mitt hår som är tunt/fint 🙂 Baptiste tycker jag inte är något vidare då det luktar för mycket och blir för ”strävt” i mitt hår. Nästa gång det är dags att köpa torrschampo ska jag nog testa LCC good to go light då jag är lite nyfiken på hur bra det är.

  L 2015-01-18 03:01:09
  Svara
 • Mitt absolut favorit torrschampoo e Lernberger Stafsing ”dryclean dark” då jag har mörkbrunt hår. Har provat ett tiotal olika men detta e bäst!

  Rebecca 2015-01-17 14:37:34
  Svara
 • Min favorit är kms! Doftar typ gröna äpplen. Har snålat in och bara kört budget senaste tiden men ska nog lyxa till det lite snart 🙂

  Cecilia 2015-01-17 11:33:52
  Svara
 • Sebastian DRYNAMIC Dry shampoo, åh världens bästa! Doftar så gott och ger fantastisk volym och så klart, ren känsla!

  Johanna 2015-01-17 11:33:11
  Svara
 • Redken är skit på mitt hår men älskar baptiste, blir som nytvättat igen, alla hår är ju olika!

  Johanna 2015-01-16 22:26:47
  Svara
 • Vad tycker du om Lanzas torrschampo? Och deras produkter i övrigt? Har hört mycket bra om de, men aldrig från dig så blir lite tveksam till att köpa de?

  Louise 2015-01-16 20:35:01
  Svara
 • Testat Proffs torrschampo och det sög seriöst, ingen effekt alls! Men så testade jag Batiste tropical och Batiste cherry, herreguuud, love it!! Håret blir som nytvättat 🙂

  Emelie 2015-01-16 18:08:25
  Svara
 • Har inte hittat nåt budget jag gillar, men ska testa Blondinbellas light version snart tänkte jag!

  Isabelle 2015-01-16 14:32:17
  Svara
 • Har alltid använt mig utav batiste men har nu testat ett annat som kommer från klippoteket och det luktar jättegott och fungerar super på mitt hår!

  Saga 2015-01-16 14:04:18 http://www.sagalovisa.devote.se
  Svara
 • Hej Elin! Tack för en jättebra blogg. Jag undrar vad du har för erfarenheter av hårprodukterna från märket Disp? Jag har funderat på att köpa schampo, balsam och inpackning för skadat hår men jag skulle vilja ha din åsikt innan jag slår till.

  Alicia 2015-01-16 12:44:08
  Svara
  • Svar på Alicias kommentar.

   Hej Alicia!
   Tack så mycket, roligt att du läser den. Tyvärr så har jag ingen erfarenhet av Dips, jag har sett förpackningarna men det är ingenting som fallit mig i smaken. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-01-16 17:31:28
   Svara
 • Jag gillade Batiste förut men efter några år sluta den ge effekt…jag har nu en från Björn Axén som är mkt bättre för mig. Kan inte leva utan torrschampoo! Men du skriver att den första inte ger en matt effekt men jag trodde det var det som var meningen med torrschampoo, att matta ner den feta hårbotten? Säger som många andra, GRYM blogg! Jag har också börjat bry mig mer om mitt hår sen jag fann din blogg. Jag har långt och tjockt hår som jag alltid fått komplimanger för och har inte vidare brytt mig om att sköta om det men nu har jag börjat!

  Laleh 2015-01-16 12:36:45
  Svara
 • Jag tvättar håret var 3-4 dag för att använja håret , men förstörs inte de om jag använder torrchampo? 🙂

  Andreatherese 2015-01-16 12:13:50 http://nouw.se/andreatherese
  Svara
 • Är jag den enda som INTE gillar Batiste? Jag tycker det syns för mycket i håret samt gör det sträft och otrevligt att ta i och ger inte särskilt mkt volym.

  Älskar däremot Lee Stafords torrshampoo som ger volym och inte gör håret obehagligt att dra fingrarna igenom. Finns i 3 nyanser.

  Me 2015-01-16 10:21:18
  Svara
  • Svar på Mes kommentar.

   Det som är så roligt är att alla gillar olika produkter och det är roligt att dela med sig 🙂 Men utav erfarenhet så älskade jag Lee Stafords torrschampo då jag var superblonderad – men roligt att du gillar den. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-01-16 17:32:40
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!