Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS: Värmeskyddande lotion

Jag tror att jag hade tipsat om detta värmeskydd innan men nu så jag har använt denna under så lång tid på mina kunder så jag vill ge er en full recension på denna produkt. Jag talar om: Redken – Heat Styling Satinwear 02 Prepping Blow-Dry Lotion

Detta är en värmeskyddande lotion som skyddar håret från värme och är lätt att jobba med. Jag gillar produkter (särskilt lotion) som appliceras i handdukstorkat hår för att använder man rätt produkter från början så behövs det inga produkter i torrt hår och därav minimerar att håret blir fett fort. Håret är öppet och som mest skörast i vått hår och appliceras vårdande produkter då så får man maxialt med skydd.

IMG_0001

Jag älskar denna lotion, den är lätt och tynger inte ner håret. Men jag tycker att man ändå ska vara försiktig vid applicering, applicera mängden utifrån ditt hår. Tunnare hår – mindre produkt + Tjockare hår – mer produkt. 

Den kostar 295 kr och finns HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Elin! Jag har en snabb liten fråga! Om man ska blåsa håret med kalluft efter man duschat, ska man använda värmeskydd ändå? Jättetacksam för svar! 🙂

  Amanda 2015-01-18 10:18:31
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda!
   Du applicerar värmeskydd i handdukstorkat hår, fönar med varmluft och sedan när håret är torrt så avslutar du med kallluft 🙂 Kram

   Elin Johansson 2015-01-19 20:21:49
   Svara
 • Jag har använt detta värmeskydd sedan du rekommenderade det på bloggen första gången. Älskar produkten och skulle inte vilja vara utan en enda gång efter jag har duschat håret!

  Madeleine 2015-01-17 22:25:55
  Svara
 • Hej Elin! Tack för en mycket inspirerande och proffsig blogg. Jag hoppas verkligen att du kommer fortsätta blogga en lång tid framåt. Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om mjäll? Jag har haft mjäll i stort sätt hela mitt liv, även fast jag är ytterst noggrann med vilka produkter jag använder. Likaså använder jag sällan värmeverktyg, samt tvättar inte håret i för varmt vatten (vilket jag har hört kan bidra till problemet). Trots det uppfattar jag det som att det har blivit värre det senaste halvåret då jag började använda schampo, inpackning och balsam från Kérastase. Borde jag använda mjällschampo, som t.ex. Head & Shoulders? Har hört att det sliter mycket på håret. Emellertid är väl inte en hårbotten med mjäll särskilt bra för en frisk hårväxt heller? Kram Sofi.

  Sofi 2015-01-17 21:08:45
  Svara
 • Elin. Du inspirerar verkligen mig, och säkerligen många andra, till att ta hand om håret. Stort tack för att du lägger ner så mycket tid som du gör på din blogg!

  Jag har bara en fråga. Jag har långt, relativt tjockt mörkblont hår som är slitet i topparna och väldigt frissigt. För ett år sedan gjorde jag en soft ombre hos en frisör och håret tog väldigt mycket stryk, tyvärr. Jag jobbar på ett jobb där jag helst ska ha håret uppsatt och det har, vad jag tror, lett till att håret gått av och blivit frissigt. Har du några tips på frisyrer där man kan få bort håret från ansiktet utan att det tar allt för mycket stryk? Har du några tips på hur jag ska ta hand om det frissiga?

  Hälsningar Emelie

  Emelie 2015-01-17 19:22:05
  Svara
 • Funkar denna om man brukar föna håret och sedan locka det med locktång, eller måste man lägga till en extra värmeskyddande spray innan man lockar det också?

  Ylva 2015-01-17 18:02:48
  Svara
 • Jag är inte Elin men jag simmar då och då. Inte tillräckligt ofta så att det ska påverka håret, men där jag simmar (olika ställen i Sthlm) har ALLA som är där regelbundet simmössa. Simmar du så pass ofta skulle jag definitivt investera i en. Klor är rena döden för håret.

  Maja 2015-01-17 15:47:56
  Svara
 • Hej! Måste först börja med att berömma dig, du gör så sjukt bra jobb och så fina färgningar, din insta och blogg lyser med professionalitet och stil, du imponerar! Jag har en fråga, jag brukar aldrig göra något speciellt med mitt hår eller använda produkter helt enkelt för att jag inte har så stor koll och kunskap, det jag lägger i ibland är serum eller lite olja. Men mitt hår är helt kaos, det är självlockigt och det är torrt och känns alltid risigt, längtar efter att få ha ett glansigt och mjukt hår. Jag simmar och har gjort det 2-3 ggr i veckan de senaste 4 åren och undrar om kloret påverkar håret mycket? och om mitt hår alltid kommer att va såhär pga simningen även om jag slutar simma. Det ser även ut som det skiftar lite i grönt (kanske pga kloret), undrar även om det skulle vara värt att färga för att få bort grönnyansen eller om det bara kommer bli risigare då… om du orkar läsa detta och svara så vore det guld värt! Ha det bra och stor kram på dig Elin!

  Sandra 2015-01-17 15:38:29
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!