Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Så vårdar du ditt hår över natten

Det är många som slarvar med hårinpackning, så därför tänkte jag tipsa er om hur ni kan vårda håret till max under natten. Genom att vårda håret medans ni sover så kommer håret kunna dra åt sig all vård ordentligt och håret kommer kännas helt magiskt på morgonen.

Här har jag samlat toppen utav kurer!

1

Här kommer den produkt som är ren lyx och är den absolut bästa på marknaden. Den är väldigt dyr, men den är värd varenda krona. Denna creme är till för dem som har skadat och torrt hår, laddade med Lipider och positiva joner för glans och vård. Alltså passar perfekt för dem med mycket torrt, skadat eller färgbehandlat hår. Pricken över i:et är att den är fri från parabener, gluten, phthalater, mineraloljor, paraffiner, dea, tea, petrolatum & PAB. Den appliceras i torrt hår 2-3 ggr i veckan innan läggdags och sedan sköljs ur på morgonen.

– Den blir din för 531 kr och finns att köpa HÄR. –

joice

Jag har alltid älskat Joico när det kommer till inpackningar och vård. Jag tycker om deras tänk och dom produkter jag har testat är jag kär i. Men jag vill verkligen rekommendera denna inpackning. Återuppbyggande, ger otroligt mycket fukt och hjälper skadade hår på fötter igen. Den appliceras i handdukstorkat  hår, få en skönhetssömn och sedan sköljs ut på morgonen.

– Den kostar 399 kr och finns HÄR – 

minu

Nu kommer vi till min nyhet i badrumsskåpet, jag älskar denna inpackning. För er som har färgat hår och alltid vill att håret ska vara återfuktat så är denna inpackning någonting för dig. Det jag gillar med denna inpackning är att den är tjock i konsistensen, perfekt att sova med. Appliceras i handdukstorkat hår och sköljs ur på morgonen.

– Den kostar 249 kr och finns HÄR

shu

Detta märke har nog inte många hört talas om fram till nu. Jag ska börja jobba med Shu Uemura framöver och ni kommer få ta del utav ren lyx på tub här på bloggen. Dessa produkter är väldigt (läs väldigt) exklusiva och gör håret till silke, dom kostar därefter också dock. Men jag vill först lyfta denna fantastiska inpackning, jag behöver inte säga mer – vill ni göra era torra hår till silke så ska ni sova med denna inpackning. Appliceras i handdukstorkat hår och skölj ur på morgonen, magi. Just denna inpackning tycker jag mer lämpar sig bäst till tunt/fina hår!

– Den kostar 500 kr och finns HÄR

km

Ni kan vara lugna, SJÄLVKLART ska denna magiska och mest omtalade hårmask vara med på denna lista. Denna inpackning har funnits vid min sida så länge jag kan missas och hur många inpackningar jag kletar in i håret så återgår jag alltid till Born.Again. Det är jättebra för att den är i tubform och risken att ta för mycket är liten, konsistensen är som body butter fast för håret – Hairbutter!!! Appliceras i handdukstorkat hår och sköljs ur på morgonen.

– Den kostar 295 kr och finns HÄR –

PS: Lite praktisk info – Efter schamponering så går jag ur duschen, torkar håret med handduken och sedan applicerar jag inpackningen i hela håret/hårbotten. Jag kammar igenom hela håret med en bred och stor kam, drar ut överflödigt vatten med handduken och sedan flätar jag en hård fläta. En lätt handduk på kudden så slipper ni blöta ner sängen. 

Lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej!

  Tack för en super inspirerande blogg!
  Jag undrar hur man sover med en kur över natten? Har man på sig en ”mössa” eller försöker vira in håret i en handduk eller hur gör man? Kanske en konstig fråga men..:) jag har aldrig riktigt kommit underfund med hur man gör det på bästa sätt!

  Varma hälsningar från Finland, Linn

  Linn 2015-01-20 22:36:44
  Svara
 • Hej Elin! Tack för en underbar blogg! Jag följer dig slaviskt 🙂

  Jag använder Redken (Diamond oil serien på vintern och all soft på sommaren) både i schampo, balsam, inpackning och olja. Det funkar kanon för mig och mitt hår mår så mycket bättre. Tvättar två gånger i veckan och olja varje dag!

  Min undran är, kan jag använda tex born.again. som hårmask även om min produktlista i övrigt inte är från Kevin Murphy? Jag har förstått det som att man helst ska använda produkter från samma serie (när det kommer till vård) för att få optimalt resultat, men är väldigt sugen på att använda denna hårmask.

  Kram!

  Elsa 2015-01-20 06:54:58
  Svara
 • Hej!

  Först och främst, tack för en grym och läsvärd blogg, lär mig hur mycket som helst! Jag har mitt hår på utsparning just nu och undrar lite saker som jag hoppas att du kanske har lust att svara på. =)

  1. Varför skall man byta hårvårdsserie efter 6 månader? Har aldrig hört det förut….

  2. Hur gör man för att platta håret så det blir ”som hos frisören”? Mitt blir alltid så strävt istället för mjukt trots att vi använder samma produkter.

  3. Hur skall man göra om man tränar mycket och svettas mycket, luggen blir flottig redan efter första dagen och håret luktar unket. Jag tvättar håret var tredje dag men det känns nästan lite lite när jag tränar ofta. Hur kan man hålla håret fräscht längre trots att man smutsar ner det så mycket. Tips på träningsfrisyrer? Skall man ha svettband?

  mvh Emma Hå

  Emma Hå 2015-01-19 02:24:03 http://emmahas.se
  Svara
 • Hej Elin! Jag tycker du är en jättebra frisör och verkar som en underbar person! Min fråga är mer än undran, du lägger oftast upp ganska dyra produkter och jag förstår självklart att dem flesta bra produkterna är dyra men jag som student har inte råd med schampoo och balsam som kostar 300 kr styck… Jag har frizzigt och torrt hår, jag undrar om du har tips på budget produkter för min hårtyp? 🙂 kram!

  Caroline 2015-01-18 19:28:48
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Hej Caroline!
   Just i detta inlägget blev det lite dyrare produkter just för att jag ville tipsa om dom absolut bästa kurerna. Jag rekommenderar inte konsumentprodukter (dom som finns på ica, coop t.ex). Just för att det är skit, bara massor med vatten och konstiga ämnen i dom. Så om du vill ha ett bra professionellt schampo och balsam så ligger dom produkterna från 200-300 kr styck tyvärr. Men om inte ekonomin tillåter så kan du välja att köpa ett lite dyrare schampo och ett billigare balsam. Köp en billigare olja och kör på det, önska dig produkter i julklapp eller present. Hellre använd någonting bra än att använda bara dåliga produkter. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-01-19 20:18:20
   Svara
 • Hej elin jag vet att du har tipsat om produkter för tjockt och grovt hår innan, men om man nu inte vill föna så som du tipsa om, vilken serie skulle du då rekommendera för självtorkning av ett extremt svårstyrt och grovt hår? 🙂

  Olivia 2015-01-18 18:46:01
  Svara
 • Om man ska använda leave in conditioner från living proof. Ska man inte ha vanligt balsam när man duschar då?
  Tacksam för svar!

  Elin 2015-01-18 11:29:20
  Svara
 • Hur många orkar helt ärligt hålla på med håret hela tiden? Sova med inpackning 2-3 gånger i veckan låter krångligt och obekvämt måste jag säga.

  Maria 2015-01-18 10:38:59
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Ja det har du rätt i, men det är som med allt annat. Orka peela kroppen varje vecka, orka raka benen varannan dag, orka tvätta bort sminket varje dag, orka smörja in kroppen flera gånger i veckan 🙂 Det handlar bara om hur man prioriterar. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-01-19 20:21:05
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!