Den mest omtalade hårfärgen

copparhair

Förra gången Stina var hos mig så fick jag fota utomhus så jag fick fram den bästa skärpan som gjorde denna hårfärg rättvis. Den bilden samt hårfärgen satte en ny trend på kartan, Rose Gold Copper Ombre. Efter två månader så var der dags igen för en uppfräshning. Jag färgade en mörkare och mustigare botten och tillsatte mer glans och effekt på längderna. Dock var det kolsvart ute och fick fota inomhus, men jag fick till någon bra bild ändå.

Vem vill inte ha denna magiska hårfärg? 

copper

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej! Du verkar så otroligt kompetent så jag tänkte bara fråga vad det är för hårfärg Adriana Lima har på den här bilden?

  (länk: https://www.google.se/search?q=adriana+lima+h%C3%A5rf%C3%A4rg&espv=2&biw=1366&bih=655&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjW5v6SlvrNAhVChywKHVtOAXoQ_AUIBigB#imgrc=WrP7OyOcMJ6ziM%3A)

  och https://www.google.se/search?q=valn%C3%B6tsbrun+h%C3%A5rf%C3%A4rg&rlz=1CAACAJ_enSE694SE694&espv=2&biw=1366&bih=655&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiuiuTFkfrNAhXJDiwKHaspDH8Q_AUIBigB#imgrc=zhfDw7KqQFf-KM%3A

  Är det chokladbrun åt det lila hållet eller det röda? Har samma hudton och vill så gärna färga det mörkbrunt men vill vara säker på att det blir rätt färg så det inte blir helt galet. Vågar inte gå till frisören då tidigare besök inte gett mig särskilt bra upplevelser.. Skulle därför vara mycket tacksam för svar! 🙂

  Sara 2016-07-17 11:25:21
  Svara
 • Jag ska försöka få en liknande färg hos min frisör men vad heter färgerna du använt? Tacksam för svar.

  Rebecca 2015-01-29 20:21:05
  Svara
 • Jag ser den ondskefulla!!

  ErikaJ 2015-01-23 14:55:22
  Svara
 • Hihi jag ÄLSKAR den ondskefulla björnen som dyker upp i mitten på övre bilden med spegeleffekten. 🙂 som darth vader m björnansikte. Kan ni n see den?

  hedda 2015-01-21 22:48:47
  Svara
 • Hej elin! Älskar din blogg! Du ger så otroligt många bra tips på hur man ska sköta sitt hår! tänk om de fanns fler frisörer som dig, spec i gävle. Jag har ett problem för ett tag sen hade jag keratin förlängning och skötte de ordentligt, gjorde precis som frisören sa men tyvärr så klarade inte mitt hår av de o tog mkt stryk..jag satte sedan i lika förlängning som du har men dom vill inte sitta kvar (använder inga oljor o knappt nå balsam heller för då glider dom ur, och de är ju inte så jätte bra för håret att strunta i sånt) jag gör precis som frisören säger men de funkar ändå inte..tänkte om jag kanske skulle testa brazilian knots, har du hört nått om de? Eller har du några andra tips? Har lite panik för plockar jag ur förlängningen så har jag typ inge hår kvar… Skulle bli överlycklig över ett svar!! 🙂

  Sandra 2015-01-21 00:49:39
  Svara
 • det där med ljus och bilder och allt vad det är, kan nog vara vår värsta fiende ibland! Så jobbigt att springa och leta rätt ljus hela tiden 😀 Men när det blir rätt, så blir det underbart!

  Alice 2015-01-20 18:23:55 http://www.colorsofwonderland.se
  Svara
 • Så otroligt fint,vad heter färgerna om man får lov att fråga?

  hulda 2015-01-20 16:53:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!