Löshår glider?

Hej elin! Älskar din blogg! Du ger så otroligt många bra tips på hur man ska sköta sitt hår! tänk om de fanns fler frisörer som dig, spec i gävle. Jag har ett problem för ett tag sen hade jag keratin förlängning och skötte de ordentligt, gjorde precis som frisören sa men tyvärr så klarade inte mitt hår av de o tog mkt stryk..jag satte sedan i lika förlängning som du har men dom vill inte sitta kvar (använder inga oljor o knappt nå balsam heller för då glider dom ur, och de är ju inte så jätte bra för håret att strunta i sånt) jag gör precis som frisören säger men de funkar ändå inte..tänkte om jag kanske skulle testa brazilian knots, har du hört nått om de? Eller har du några andra tips? Har lite panik för plockar jag ur förlängningen så har jag typ inge hår kvar… Skulle bli överlycklig över ett svar!!

Hej fina du!

Tack så hemskt mycket. Det finns alltid nackdelar med att sätta i löshår, vissa metoder är snällare och vissa metoder är värre. Keratinhåret tycker jag är den mest slitsamma historien, men det som sliter mest är när dom ska tas ut. Många frisörer bara sliter, drar och klyver av hårstrået med borttagningstången.

Jag har själv microringar från,Gloriors det tog mig 2-3 gånger innan jag fick grepp på hur försiktigt dom ska hanteras samt vilka produkter (schampo, balsam och inpackning) som passar. Micoringar är känsliga, men det är den mest skonsamma metoden. Jag är väldigt noggrann med mitt hår och är försiktig, visst jag kan tappa några under perioden men vem gör inte det?!

Sen har vi människor olika talgproduktion som kan göra att förlängningen ”glider” bort snabbare eller så enkelt som att man kanske borstar håret för hårt eller med fel borste kanske?! Det finns miljoner anledningar till varför en hårförlängning glider av, det gäller att hitta ”sin grej”. Att ge det några gånger, men om du verkligen tänker på kvalitén så rekommenderar jag starkt Glorious eller att pröva Knots.

Jag har faktiskt hört talas om ”knutarna” som metod. Jag har två kunder som har den metoden (jag har inte satt i dom). Jag har inte så jätte mycket erfarenhet utav dom men jag är väldigt positiv till det, är det någon som har testat detta så kommentera gärna!

Jag har skrivit mycket om hårförlängning, kika in dessa inlägg – HÄRHÄRHÄR

IMG_9106.JPG

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Elin. Vet du vart i Stockholm man kan göra brazilian micro knots?

  Mvh

  Hanna 2015-07-10 01:52:48
  Svara
 • Hej, jag har testat att sätta i löshår med den metoden du nämnde (Knutarna) det är en ganska ny metod i Sverige, därför är det ganska ”okänt” än. Vet att Kim kardashian använder den metoden.
  Det heter magoo, och det är bomulls trådar som knyts runt håret, för att få det bästa resultat så ska man tvätta håret ganska omgående för att då krymper tråden då det är bomull och då sitter tråden hårdare.
  Rekommenderas starkt 🙂

  Miranda 2015-01-28 19:34:22
  Svara
 • Vart kan man köpa glorious löshår?

  Cajsa 2015-01-25 10:21:12
  Svara
 • Kan du göra en reivew på the roots från lush?

  Alice 2015-01-25 01:48:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!