Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Trendspaning – Dags att fläta tajt

Nu är det trendspaning med Elin igen. Välkommen…

Jag satt och kollade på klänningar inför galor i höst och kom in på bilder från Valentinos Pree Fall 2015 kollektion. Klänningarna skulle jag kunna offra min fot för att då hemskickade men jag blev så otroligt paff för att modellerna har skippat den klassiska låga ponytailen mot Cornrows (flätor). Ni vet såna flätor man gjorde som barn längs huvudet i Thailand.

Helt genialiskt och så otippat, men det är ju V A L E N T I N O!!! Så men tanke på att jag snart ska till Thailand så kanske denna trend hamnar på mitt huvud. Så vad säger ni mina kära läsare,

– är detta HOT OR NOT?

valentino

valentionspring

Även denna look syntes hos Valentino, fast detta var för våren! Så fint, längtar till sommaren nu.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Elin Johanssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!