Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

New Aco @ Berns

I torsdags var jag på smygpremiären utav nya ACO på Berns. Vi var flera skönhets-journalister och bloggare som stod i en varm sal på Berns och njöt utav alla nyheter som skall komma skall från ACO. Det som jag gillar är att produkterna är väldigt genomtänkta, förpackningarna är lyxiga och betydligt fler produkter som passar alla. Vi blev bjudna på en grym buffé och allt var bra ordnat, jag ser fram emot att se produkterna i butik. Tack till Berns och Vass PR för en väldigt bra kväll.

Vi fick även hem lite prover som jag ska testa och recensera senare om!

1422007408-9793 611A3176 IMG_0012 IMG_0009 IMG_0015

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Elin Johanssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!