Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dags att byta frisyr? Här har ni frisyrtrenderna 2015

Nu tänkte jag vi skulle gå in på frisyrtrender inför 2015. Detta år hittills har mina kunder verkligen gått i förändringens tecken, både färg och frisyr. Men jag ska visa er dom kommande frisyrtrenderna 2015. Det kommer blir SÅ ROLIGT att göra dessa frisyrer på kunderna framöver, hoppas någon vågar göra en förändring.

Hittar ni någon favorit?

1 2 3 4 5  8 9 10 

766

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Hoppas att det är okej att ställa en fråga här som jag hoppas du kan svara på snart.

  Blir håret fett snabbare om en borstar det ofta?
  Jag rör i och borstar håret mycket.
  Mitt hår blir fett efter 2 dagar typ, och då funkar det inte att sätta upp en frisyr som du tidigare tipsat om, det ser hemskt ut, håret ligger helt platt och fettigt på huvudet.
  Ibland kan håret bli äckligt redan nästa dag.
  Det leder till att jag tvättar håret väldigt ofta…

  sandra-20 år gbg 2015-01-27 16:22:06
  Svara
 • Kan inte låta bli att skratta åt den sista, eftersom det är exakt min frisyr nu INNAN jag gått och klippt mig! Ja väntar man tillräckligt länge blir man tillslut trendig igen 😉

  Julia 2015-01-27 15:20:33
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag var hos frisören nyligen och bad om att hon skulle klippa mellanlängd, jag visade dessutom en bild på exakt hur jag ville ha de och sedan förklarade 2 gånger exakt hur jag ville hur de skulle de ut, jag var noga med att förklara att jag inte ville ha för kort hår och visade på mig själv dit hon max fick klippa av. Hon sa att hon förståd precis vad jag menade men efter hon klippt mig så är jag så himla missnöjd! Hon har klippt upp mitt hår och gjort de tunnare än vad de redan var och mycket kortare än vad jag ville.. 🙁 jag vågade inte säga något när vi var klara så jag betalade och gick där ifrån så fort som möjligt. Just nu skäms jag över stt ha mitt hår nersläppt och går hela tiden med uppsatt vilket jag i vanliga fall inte brukar vilja ha. Så nu tänkte jag fråga dig hur du tycker jag ska göra eller om de ens finns något att göra åt saken.

  Anonym 2015-01-27 14:22:10
  Svara
 • Älskade 70-talsfrisyren!!

  Victoria 2015-01-27 11:01:40
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!