Så får du bort håret från ansiktet

Vissa gånger kan jag bli tokig när håret hänger i ansiktet och är bara i vägen. Sitter jag vid datorn, står och klipper, tittar nedåt eller när det bara blåser ute så blir jag tokig på håret som hänger fram i ansiktet. Jag vill fortfarande vara snygg i håret, slippa ta i håret hela tiden (så det blir fett fortare) och vara fri från gardinen som hänger i ansiktet. Sen vill jag tillägga att jag är så trött på att hela tiden dra håret bakom öronen.

Därför så tänkte jag visa er några frisyrer som skulle kunna vara till hjälp just dessa dagar – häng med: 

1 32 4 5 6 7 8

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag bara älskar Aniston-flätan! Svårt att få det snyggt på mig själv dock. Antingen blir den för hög (galet tjockt hår) eller så blir den bara helt enkelt ful.
  Kanske är mig det är fel på, hehe..

  Annika 2015-01-29 12:31:46
  Svara
 • Hej Elin,

  Sista bilden tycker du är 90-tal, har du tips på uppsättningar som är lika enkla och fina som du tycker är mer 2015?

  caza 2015-01-29 08:56:11
  Svara
 • hej Elin! Riktigt bra blogg har du!:)

  Jag har en fråga till dig eller mera ett önskemål egentligen men skulle du kunna tipsa om några frisyrer man kan göra när man har sidecut?:)
  Gjorde min sidecut i helgen och tycker det känns lite tråkigt att bara bära håret ner hela tiden så skulle uppskatta lite tips!:D
  Tack på förhand :)))

  Lisa 2015-01-28 16:30:27 http://nouw.com/Makeuplisa
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej Lisa!
   Men vad roligt med en ny frisyr, bra tips. Absolut, kika i bloggen framöver så ska jag tipsa om lite alternativ. Dock så är en sidecut väldig enformig frisyr och själva sidecut:en är hjälten i frisyren så det ska vara som den är tycker jag. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-01-29 12:38:27
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!