Så skapar du maximal volym

Volymtips kan man aldrig få för mycket utav så därför tänkte jag visa er två produkter som passar perfekt till dig som vill skapa volym som ett proffs. För att kunna skapa en hållbar volym så krävs det tre saker:

| En bra klippning (frisyr)

| Rätt produkter

| Värme

DSC_0069

 

1. Kevin Murphy Anti Gravity 249:- (länk)

– Detta är en lotion som appliceras i handdukstorkat hår innan värmestyling. Alla volymprodukter som ska appliceras i fuktigt hår måste aktiveras med värme. Det går inte att spraya i en root lift (t.ex) och sedan låta håret självtorka, ingenting kommer hända – håret blir bara fett. Jobbar man däremot in produkten med hjälp utav volymborste och fön eller varmluftsborste så kommer volymen bli oändlig.

2. Kevin Murphy Anti Gravity Spray Weightless 249:- (länk)

– Detta är i samma serie som den ovan men detta är i spray-form. Jag tycker att alla produkter som är i spray-form tillämpar sig bäst till tunt/fint hår. Lika så olja i spray-form, lite lättare och lättare att applicera. Jag brukar faktiskt använda denna spray som root-lift, alltså spraya denna i hårbotten och sedan lotion (ovan) i längderna för maximal volym.

DSC_0070

|| Vill ni få ett färdigt recept på vilka produkter som ni behöver för maximal volym så kika in DETTA inlägg?!
|| Jag har gjort flera videos där jag visar hur ni skapar volym, ni kommer till dom HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Min frisör sprejade precis denna i min hårbotten eftersom jag har så tjockt hår och ville ha lite volym. Jag hann bara hem innanför dörren innan min hårbotten började klia och svida! Jag var till slut tvungen att ställa mig i duschen och tvätta ur detta för jag kunde inte sluta klia och det kändes som att min hårbotten brann! Har du något tips på liknande produkt fast för oss med känslig hårbotten?

  Isabelle 2015-01-30 15:55:36 http://www.isastar.se
  Svara
 • Hej Elin! Jag har långt hår som börjat kännas lite tunt, allt är i samma längd och ser så tråkigt ut. Hur ska jag klippa mig för att få det att se tjockare ut? Är det uppklippt/trappor?

  Hanna 2015-01-30 14:58:14
  Svara
 • Jag har inte klippt mitt hår sen i somras, och innan dess var det säkert ett år sedan, minst. I somras så ville jag klippa av en bra bit och få det ordentligt uppklippt och luftigt och lätt, men kändes som att frisören safeade och klippte inte alls så mycket som jag sagt att jag ville, klippte knappt upp nånting heller. Min fråga: vad ska jag säga på frisörspråk för att göra mig förstådd? Luggen är också extremt känsligt för mig, den är utväxt helt nu (hatar det) men vill egentligen ha det så som du har typ eller saga scott om du har sett hennes lugg, men jag vill INTE att luggen ska flikas ihopa med håret vilket dom också alltid gör på mig. Av någon anledning så kammar alltid alla frisörer håret rakt hängande och börjar klippa av luggen vid hakan och sneddar ner det mot övriga längder och sedan liksom flikar ihop det. Jag förstår ju att det är jag som är otydlig och att det är kommunikationen som brister men jag vet verkligen inte hur jag ska förklara. Allt detta har liksom lett till att jag inte vågar gå och klippa mig längre. Känns som att jag aldrig kommer hitta en bra frisör (malmöområdet).

  Carro 2015-01-29 21:09:24
  Svara
 • Har sedan några duschar börjat använda kevin murphy, gillar dem men som med många andra sulfat fria shampoon känns de inte som att håret blir helt rent. Men en annan sak är att jag har hur mycket mjäll tror ja de är, de är iallafall massa vita smulor i hårbotten, så mycket har jag aldrig tidigare haft

  Sandi 2015-01-29 21:01:25
  Svara
 • Hej!
  Kan inte du skriva lite vad du tycker om blondinbellas olika produkter för håret? Skulle vara kul!

  Amanda 2015-01-29 19:44:12
  Svara
 • Hej Elin,

  Skulle du kunna tipsa om bra kosttillskott för håret? Vad är din uppfattning om Silicea och liknande vitaminer? Fungerar dessa?

  Undrar även vad du tycker om keratinbehandlingar för håret!

  Tack för en jättebra blogg 🙂

  N 2015-01-29 19:12:33
  Svara
 • Hej Elin, är det dessa som luktar svagt av kokos?
  Hälsningar Johanna

  Johanna 2015-01-29 17:04:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!