Nya Aco – lyxig budget

DSC_0066

Förra veckan var jag på ett superbra event, där presenterades helt nya ACO. Ni kommer till inlägget HÄR!

Självklart så fick vi med oss några prover hem som jag nu har testat. ACO har funnits ute i butik sedan år 1939 vilket är helt magiskt att dom har lyckats förbättra och producerat nya produkter år efter år. Nu har ACO fått ett rejält lyft och teamet bakom denna lyft har jobbat stenhårt för att kunna lansera dessa nya produkter.

 • Jag älskar dom nya förpackningarna och den stilrena designen.
 • Det jag gillar är att märket är nordiskt och passar perfekt för vår skandinaviska hud. Vi lever under årstider hela året och huden förändrats vid varje övergång, det gäller även hårbotten – man ska tänka precis på samma sätt.
 • Dock tycker jag konsistensen är lite för lös, hade gärna velat ha den krämigare.
 • Det sämsta med krämerna var doften. Jag vill känna mig fräsch efter rengöring, det kände jag inte.
 • Rengöringen doftade inte heller gott samt att det är en ”milk”, personligen gillar jag att det blir ett litet ”lödder” av något slag. Man kände sig inte riktigt ”ren” efteråt.
 • Huden kändes väldigt len efteråt så den gör precis det den ska.
 • För er som vill ha lyxig hudvård till en billig peng så tycker jag att ni ska kika in nya ACO.

ACO´s nya produkter kommer att kunna köpas på Apoteket!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Elin! Först och främst, tack för en grym blogg!! Har en fråga som jag hoppas du kan hjälpa mig med. Jag tränar i princip dagligen, och då vid varje tillfälle att jag blir rent utsagt dyngsvettig (håret dryper). För mig känns det då som ett måste att tvätta håret m schampo o balsam varje gång jag tränat. Vet att det ej rekommenderas att tvätta håret varje dag, men jag känner att det ej blir rent efter att bara skölja det med vatten. Hur ska jag göra för att mitt hår ska må som bäst utan att behöva känna att det är smutsigt efter träning? Finns det schampon som är ”bättre” om man måste tvätts håret varje dag etc? Med vänlig hälsning, josefine

  Josefine 2015-02-02 00:36:17
  Svara
 • Hej!
  Jag undrar om man kan tona ”folie slingor” ( hos frisören) för vill inte använda färg.

  Kan 2015-02-01 16:20:05
  Svara
 • Hej Elin, älskar din blogg och tittar in här nästan varje dag då jag är smått besatt utav hårvård och tycker det är jätte kul att se dina fantastiska resultat! Men varför dessa pekpinnar till dina läsare? Om du inte tycker att vi ska köpa frisörprodukter på nätet, skriv varför!!Och ge oss några bra skäl.Själv köper jag alltid nästan på nätet. Varför betala det dubbla för exakt samma produkt. Vad är skillnaden? I USA säljs tex redken ofta på snabbköpet för en billig peng, och det är en självklarhet för mig och alla jag känner där att köpa sina produkter där. Mvh Linda

  Linda 2015-02-01 15:49:45
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Hej Linda!
   Jag har aldrig sagt att ni INTE ska köpa produkter på nätet, vet inte riktigt vad du fått det ifrån. Vid varje produkt jag tipsar om så länkar jag alltid till en sida där ni kan köpa dom. Det finns så många sidor där produkterna inte är äkta, tyvärr – där rekommenderar jag att man inte ska köpa produkter ifrån. Sen hur man väljer att tolka den sidan är upp till var och en, inte mitt jobb att granska sidor men får jag en fråga så gör jag en personlig bedömning. Självklart så är alla produkter betydligt billigare om dom produceras inom landet, det är ingen nyhet att Redken säljs på en matvarubutik i USA – det är ett amerikanskt märke. Lika så mycket smink som produceras i USA, självklart är produkten billigare där än här. // E

   Elin Johansson 2015-02-01 15:58:23
   Svara
 • Hej! Har hittat en sida där kända märken som Redken och Kewin murphys produkter är otroligt billiga. T.ex. så kostar ett Redken anti snap 189 kronor, visst låter det sjukt billigt http://www.headcare.se/redken-extreme-anti-snap-250ml-p-487.html? Sidan heter headcare och jag undrar om du vet något om deras produkter? Är de bara fake eftersom dom är så billiga?

  Mvh Hanna

  Hanna 2015-02-01 13:52:42
  Svara
 • Hej Elin! Tack för en superbra blogg med givande tips!
  Nu till ett problem som jag har.. Jag följer exakt alla tips som ska ”ge ett bra hår som inte slits snabbt”. Med detta menar jag exempelvis att jag nästan aldrig plattar/lockar håret, låter det självtorka, använder oljor, krämer, tvättar inte håret oftare än 2 gng/vecka, använder lite schampo, dricker mycket vatten osv. Men ändå så envisas mitt hår med att slitas och bli livlöst redan en månad efter det senaste frisörbesöket. Samtidigt har jag kompisar med glänsande, tjockt hår som växer som ogräs men bokstavligen MISSHANDLAR sitt hår. Vad gör jag för fel? Varför slits mitt hår så snabbt?

  Emma 2015-01-31 19:11:37
  Svara
 • Helst ska man hålla sig borta från rengöring som löddrar för om en produkt löddrar innehåller den rengöringsmedel och rengöringsmedel gör din hud alkalisk en alkalisk hud frodas bakterie, så om man har känslig hud/ lätt att få akne ska man hålla sig borta från allt som det står lödder och foaming på. Sen vill jag rekommendera att alltid dubbel tvätta ansiktet när man bär smink, en olja baserad första produkt funkar bra och en med lugnande rengöring efter som en Milk. Dålig på hår men stort intresse för hudvård haha 🙂

  Jess 2015-01-31 15:43:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!