Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

A Swoon-Worthy Ponytail – Välkommen

På Instagram och på alla modesidor yrar en ny ponytail, det var nämligen på Dior Haute Couture show 2015 som denna ponytail föddes. Till en början så kände jag, ”Vad är det här? i skeptisk ton”, men med vidare eftertanke så är detta genialiskt bra. Jag älskar volymen (höjd), formen, smycket och att välja hur långt eller tjockt löshår man vill i smycket är så smart. Jag tror att denna nya look kommer att komma hem till våra badrum under 2015.

– Vad tycker ni? Kan detta vara någonting för 2015? –

dior diorelin diorshow

Alla bilder är lånade från Indigitalimages.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Fantastiskt, riktig roligt. Ceciia skriver att ”de kräver väldigt snyggt löshår för att se okej ut”. Gäller det inte alla typer av löshår? Ser inget fel i att visa en rolig frisyr och ett snyggt löshår. Bättre än att gömma ett fult löshår. Håller helt med dig Elin, en genialiskt idé.

  Elo 2016-01-07 20:34:25
  Svara
 • Hej Elin,

  Kommer du undersöka Olaplex och ge din syn på den produkten? Vad jag läst/sett låter det helt otroligt och med tanke på hur många som avgudar den måste jag bara få testa det. Hade även varit kul om du kunde ge din syn på produkten.

  Jossan 2015-02-13 22:11:08
  Svara
 • Nej nej nej!! Hemskt verkligen, varför skulle man vilja att alla ser att man har löshår? Eller alltså förstår inte grejen med att ha en lång tofs när de bara hänger i en ring. Nä de där är absolut ingenting för mig..

  Ellinor 2015-02-03 08:46:56
  Svara
 • Haha jag tycker det här ser riktigt makabert ut, som att hugga av sig tänderna och fästa på små pinnar (nåja inte riktigt, men jag uppskattar hela mitt hår lika mycket som mina hela tänder). Å andra sidan är jag väldigt otrendig så du har kanske rätt i att looken flyttar hem till en del badrum 🙂

  Maja 2015-02-02 23:02:14
  Svara
 • Men herregud så fult!!

  Annie 2015-02-02 19:23:21
  Svara
 • Hej elin har du hört talas om olaplex? ser det ganska ofta på instagram att frisörer rekommenderar att använda. Men jag är lite skeptisk, produkten ska då tydligen hindra att håret slits när man blonderar med det känns lite för bra för o vara sant. Såg tex frisörskan mimmihoglin på insta hon gick från svart till ljustbrunt och använde sig av olaplex, är det något du skulle rekomendra, för vet att du har sagt att det tar lång tid att ljusa upp ens hår för att det ska hålla sig friskt vill ju inte hamla hos en frisör som vill använda det utan o ha en inblick i vad det är:)

  Olivia 2015-02-02 13:41:58
  Svara
 • Lite kul på en visning, galej eller dylikt, men till vardags är det lite för mycket över det hela.

  Annika 2015-02-02 10:55:47
  Svara
 • Ooh, det var gräsligt! 😀

  Maddie 2015-02-02 10:36:05
  Svara
 • Med risk för att låta negativ så föll inte detta mig i smaken. Tror (och hoppas) att det inte kommer att bli någon hit. Sådana här frisyrer kräver väldigt snyggt löshår för att se okej ut vilket de flesta nog inte tycker är värt… Men roligt att det finns innovativt människor som kommer med nya grejer. Ibland tror man ju att man ”sett allt”.

  Cecilia 2015-02-02 10:23:22
  Svara
 • Förlåt för detta svaret, men det var nog det fulaste jag sett, haha! Hade nog varit finare om håret ”satt ihop” istället för att en silverring delar upp håret. 🙂

  Emelie 2015-02-02 10:06:13
  Svara
 • Fantastisk frisyr, men känns som att den kan bli tung. Däremot skulle jag inte tacka nej till att få själva frisyren, den ser väldigt häftig ut, men det är ju smycket och löshåret som gör det.

  Agnes 2015-02-02 09:53:36
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!