Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dom bästa hårborstarna för vått hår

Alla vet att man ska undvika att borsta håret i vått hår. Men det är svårt, jag borstar håret i vått hår och jag tror att alla andra gör det (utom dom som har lockigt  hår kanske). Men därför tänkte jag tipsa er om bra hårborstar som passar sig bäst att använda direkt efter tvätt.

Någonting att tänka på är att borsta ut håret först och sedan applicera produkter, just för att om du lägger i produkter i ett tovigt hår och sedan borstar så hamnar alla produkter på borsten och borstas in i hårbotten. Det menas alltså att du får alla produkter i hårbotten och håret blir fett direkt. Samt att du kommer få tvätta borsten oftare vilket leder till onödigt slitage .

Om ni vill lära er att rengöra era borstar så kika in HÄR.

1

Denna borste tycker jag är så bra och prisvärd. Jag har den i leopard och köpte till och med två, en i väskan och en i badrummet. Den blir din för 129 kr och finns HÄR!

2

Här har vi den ultimata borsten att använda i vått hår. Tyvärr så hittar jag ingen sida som den går att köpas på i Sverige, men är ni utomlands eller får tag på denna – SKRIV till mig. Jag fick upp ögonen för denna när jag var i USA på kurs, ångrar mig varför jag inte köpte med mig denna hem?! Ni finner mer information om denna borste HÄR!

3

Jag har nog aldrig varit ett fan utav Tangle Teezer, men det har kommit en ny variant som jag tycker om. Denna variant passar mycket bra i duschen för att stimulera hårsäckarna medan hårinpackningen verkar eller att borsta ut tovorna med. Den blir din för 169 kr och finns HÄR.

4

Nu kommer vi till kungen, drottningen och prinsen utav alla borstar. Denna underbara borste är gjort utav nylon och vildsvinshår, den är stor och mjuk – att borsta håret har aldrig varit skönare eller roligare. Det må vara ruggigt dyr men den stimulerar hårsäckarna, rengör hårbotten, håller håret skinande och borstar på ett mer skonsamt sätt. Jag tycker alla borde borsta håret med en MP – Popular när dom går ur duschen, helt magsik. Den blir din för 1300 kr och finns HÄR. Ett tips är att önska sig denna borste i present, ni kommer bli så glada.

5

Har man ett tunt/fint hår som lätt blir fett så tycker jag nästan att en bred, stor kam är både enklare och smidigare att reda ut ett vått hår med. Någonting som många inte tänker på, men denna blir din för 119 kr och finns HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Wet brush finns på lyko!

  Johanna 2015-02-08 22:44:58
  Svara
 • Jag borstar aldrig håret när det är blött. Det blir så rakt och platt då. Jag låter det handdukstorka och sover med håret en aning fuktigt på natten. På morgonen har jag då lite volym…

  ErikaJ 2015-02-05 21:52:58
  Svara
 • Hej! Efter duschen är mitt övergår väldigt tovigt (jag har ”mellanlockigt” hår) och jag MÅSTE borsta det annars blir det en klump på huvudet när det torkar. Har du tips på hur mitt övergår kan bli i samma kondition sen det andra? Jag vill så gärna ha jämnlångt hår men övehåret vägrar växa. Känns som jag gör allt rätt med överhåret och håret fram vid ansiktet växer aldrig…

  Kram!

  Isabelle 2015-02-05 09:33:55
  Svara
 • Den behöver inte va avancerad

  Marita 2015-02-04 23:07:06
  Svara
 • Snälla söta Elin ! Kan du inte skriva
  ut här vilken fön man köpa som är bra
  den ska ochså ha ett bra pris

  Marita 2015-02-04 22:53:40
  Svara
 • Hej! Jag vet att den här inte är i de färgerna men jag har denna borste hemma och den är underbar! Kanske den du skrev om innan men tycker den ser mer ut som de färgade 🙂 http://www.bangerhead.se/sv/artiklar/hh-simonsen-the-wet-brush-svart.html

  Disa 2015-02-04 22:19:02
  Svara
 • Jag befinner mig i USA och kommer åka tillbaka till Sverige om 1,5 månader. Kan tänka mig att hjälpa dig få hem borsten. Maila i så fall.

  rebecka 2015-02-04 19:23:40
  Svara
 • Hej Elin! Först och främst: Tack för en grym blogg! Skulle du kunna göra ett inlägg om de olika serierna av redkens shampoo/balsam? Har läst produktbeskrivningarna men tycker att det är lite luddigt… Jag själv har ganska tunt hår som just nu har en soft ombre från mörkblond till ljusblond! Har blekt håret ganska mycket under åren (dock hos frisör, men det blir ju slitet ändå) så är ute efter något som ger mitt hår fukt för att inte slitas mer då det är dax för håret att börja må bra nu, samtidigt som mitt ganska tunna hår inte ska bli allt för fett.. Hjälp!

  Emma 2015-02-04 16:33:10
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma!
   Mitt tips till dig är att du går till din frisör så hon/han får känna och titta på ditt hår för att du ska få rätt produkter hem. Det är helt omöjligt för mig att säga vad du ska använda när jag inte känt på ditt hår. Men du kan söka på Redken i sökfältet så kommer massor med produkttips upp 🙂
   Kram E

   Elin Johansson 2015-02-04 21:23:48
   Svara
 • Ska man lägga i Uniqe One efter man borstat? Den är ju så bra för att den reder ut håret så att det lättare att borsta 🙂

  Lina 2015-02-04 14:10:47
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Hej Lina!
   Har man väldigt svår-borstat hår i vått hår så kan du absolut använda Uniq-One innan du borstar håret 🙂 Men försök att undvika att borsta från hårbotten bara. Kram E

   Elin Johansson 2015-02-04 21:25:38
   Svara
 • HH simonsen wet brush finns på lyko.se 🙂

  M 2015-02-04 12:14:34
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Jag har länkat alla borstar, den ända som inte finns i Sverige är Wet Brush (rosa, turkos).

   Elin Johansson 2015-02-04 12:15:17
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!