Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min nya älskling

DSC_0099

Det som många inte vet är att jag är en smink nörd, jag älskar smink och gärna dyrt smink. Smink för mig är som hårprodukter är för dom som älskar det. Jag köper mycket på känn när det kommer till smink, men jag får en brutal kick utav nyheter i sminkvärlden. Jag har under senaste åren använt By Terry bas, alltså foundation, concealer och puder. Men när jag fick denna magiska foundationen presenterad för mig så kände jag direkt att jag har hittat en ny kärlek.

Jag pratar alltså om nya Dior Nude Air, den är som silke för huden. Härligt täckande och den blir inte fläckig under dagen!

Den blir din för 560 kr och finns på Åhléns bland annat!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Åh det är mitt problem också, skulle verkligen vilja ha svar på vad man kan göra åt det 😀

  Camilla 2015-02-06 10:59:47
  Svara
 • När kommer ditt sminkinlägg som du sa att du skulle försöka få ihop? 🙂
  Bästa bloggen jag läser Elin, du är grym!

  Tessan 2015-02-05 08:27:24
  Svara
 • Perfect Primer dermalogica underbar
  Köp på Hudvårdsbutik .se bästa priserna

  Marita 2015-02-04 23:12:17
  Svara
 • Glöm inte testa Jane Iredals smink
  bästa bästa enl mig ❤️

  Marita 2015-02-04 23:10:10
  Svara
 • Har du några tips på vad man ska göra för att få bot få ett lockigt (nästan beach wavy) hår som är suuuuperfrissigt? Jag vet att man ska duscha så lite som möjligt men som hockeyspelare med träningar 4 ggr i veckan + gympa på skolan blir det svårt 🙁 tacksam för svar <3

  Lina 2015-02-04 20:58:13
  Svara
 • Hej Elin.

  Du pratar ofta om att tvätta håret mer sällan vilket jag försöker ha i åtanke. Jag har lyckats ganska bra, MEN, det svåra är min jäkla virvel i bak på huvudet. Redan efter en natts sömn (alltså en dag efter hårtvätt och styling) blir virveln synlig och andra dagen ligger håret platt och virveln är helt blottad. WHY?! Vad ska jag göra? Om det inte vore för virveln skulle jag inte känna lika stor ”panik” över att tvätta håret mer sällan, men just virveln gör mig galen.

  Ha det fin 🙂

  Isabelle 2015-02-04 20:05:16
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag har färgat ljusa slingor ganska länge och nu är i princip hela mitt hår blont. I grunden är jag kastanjebrun och några veckor efter ett frisörbesök tenderar mitt hår att gå åt det gula hållet vilket känns tråkigt och ofräscht. Dessutom är jag trött på min mörka utväxt. Men jag vill inte färga hela håret kastanjebrunt eftersom jag trots allt trivs väldigt bra i ljust hår. Så jag funderar på att skaffa mig en riktigt soft ombre som binder samman det kastanjebruna med det blonda. Min fråga är om man kan ”ta upp” min bottenfärg och liksom softa ut den i de blonda längderna så att det ser naturligt ut? Vill ju liksom färga botten för mörk så att jag får en ny, ljus utväxt.
  Hoppas jag inte var för krånglig nu!
  Du är så otroligt duktig på färg så jag skulle bli jätteglad om du svarade. 🙂 tack på förhand!

  Emelie 2015-02-04 20:00:01
  Svara
 • vad lyxigt! sån skulle man ha 😀

  ISA 2015-02-04 18:42:05 http://isabyl.devote.se
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!