Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Brunetter i fokus

Det är verkligen en brunett-yra just nu. Mina blondiner går mot mörkare tider, det är mycket koppar, guld och mocca. Jag tror att fler och fler vill ha mer lyxiga och pigmenterade hårfärger. Att håret ska må bra och se friskt och glansigt ut, då är en hårfärg ypperligt.

Hittade dessa två skönheter på Pinterest, jag blev helt in LOVE!

haircolor

Jag älskar den till vänster, helt galet snyggt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Elin!
  Tack för en SUPERBRA blogg, fått så mycket tips sen jag började kika in här!
  MEN jag har ett litet hårproblem, mitt hår blir fett SÅ FORT.
  Om jag tvättar håret på måndag morgon är det redan fett morgonen därpå, vilket gör att jag måste lägga i torrschampo eller tvätta håret igen för att kunna visa mig ute.
  Jag har försökt med alla tips för att avvänja håret, men det känns som att ingenting hjälper på mitt hår.
  Kan tillägga att mina hårstrån är väldigt fina och naturligt ljusa.
  Sliter torrschampo mycket på håret, eller är det okej att använda det så ofta som jag gör?
  Jag har även hört att det kan hjälpa att använda volym schampo för att håret ska hålla sig fräscht längre, stämmer detta?
  Eller har du tips på några produkter som kanske gör att mitt hår håller sig fräscht en dag extra..?

  Anna 2015-02-06 12:00:38
  Svara
 • Har du några tips på vad man ska göra för att få bot få ett lockigt (nästan beach wavy) hår som är suuuuperfrissigt? Jag vet att man ska duscha så lite som möjligt men som hockeyspelare med träningar 4 ggr i veckan + gympa på skolan blir det svårt 🙁 tacksam för svar <3

  Lina 2015-02-05 20:35:38
  Svara
 • men vilken tur att man är brunett då! 🙂

  ISA 2015-02-05 18:45:47 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej! Jag har börjat ta hand om mitt hår enligt dina rekommendationer. Varför har jag fått en massa små-hår som sticker upp från hårbotten/i benan? Och vilken produkt är bäst och skonsammast för att få dem att lägga sig ner istället för att stå upp? Tack för en bra blogg!

  Amanda 2015-02-05 17:31:20
  Svara
 • Hejsan Elin.
  Jag håller på att spara ut håret, har sparat nu i snart tre år. Jag tänkte bara höra om du rekommenderar att sova med fläta? Har hört det från någonstans och brukar slänga ihop en fläta över natten. Men hur mår håret bäst på natten?
  Älskar din blogg, rock on!

  MVH Tjejen med självfall och lagomt frizzigt hår *suck*

  Elin 2015-02-05 17:25:11
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!