Nominera mig till Finest Awards

IMG_1248

Hej mina fina!

Nu är det snart dags för Finest Awards och att nominera era favoritbloggar. Det finns ju så mycket bra bloggar som är värda att lyftas och det är alltid lika svårt. Men jag skulle bli så enormt glad om ni ville nominera mig i kategorin Årets Beautyblogg. Att jobba med denna blogg varje dag och att ha kontakt med er fina läsare betyder så mycket för mig, alla mail och kommentarer ger mig så mycket energi i livet och jag försöker mitt bästa att inspirera och vägleda er till ett finare hår. Jag hoppas ni vill lyfta mig och som jag alltid säger så skulle denna blogg inte vara någonting utan er, det är ni som gör att jag vill jobba med detta varje dag.

Ni kommer till nomineringen HÄR och ni kan nominera en gång per dag.

Dom jag själv tänker nominera är: 

Årets beautyblogg – Mig själv (såklart) (: men jag tycker att Annica Englund förtjänar denna kategori lika mycket som jag.

Årets modeblogg: Angelica Blick alla dagar, hon gör ett grymt arbete med sin blogg.

Årets personliga blogg: Jag väljer Andrea Hedenstedt i denna kategori. Hon blev också nominerad i 2014 Blog Awards och Andrea är så duktig och förtjänar att vinna storslaget denna gång.

Blogg: Hederspriset: Detta pris är ett pris till dom veteraner vi har i bloggvärlden. Blondinbella är given i denna kategori. Den kvinnan är helt magisk, snart tvåbarns mamma, driver så många företag och levererar i världsklass varje dag. Lika så tycker jag att Kissies, hon är en riktigt grym bloggare och är den bloggare som underhåller läsarna bäst tycker jag.

Skulle vara roligt att höra vilka favoritbloggar ni har? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej jag tycker elsa billgren är bra personligt och ej bara ytligt
  hon blir man glad av även pernilla w och maria montazami gör
  att man bli glad o du vad duktig du är fantastiskt kramis fr
  maria.

  maria 2015-02-07 23:53:07
  Svara
 • Hej Elin! Har alldeles nyligen upptäckt din blogg och läser den varje dag. Är liksom inte ens intresserad av hår/färg/hårvård – förrän nu! Skulle göra allt för en tid hos dig men förstår det som att du hr fullt upp. Kan du rekommendera någon salong eller frisör i Stockholm? Tillhör ju inte dem som kommer in med ett slitet svall. Jag har kort och tunt hår som verkligen behöver kärlek. Har bara inte hittat rätt frisör. Keep up the good work!

  Bella 2015-02-05 20:47:00
  Svara
 • Jag kollar inte så många bloggar, helt ärligt är det nog bara din jag verkligen följer så du är numera nominerad av mig!

  Agnes 2015-01-23 11:01:36
  Svara
 • Röstat på dig till Årets beautyblogg! Du är helt klart en vinnare! Du är verkligen en sann inspiration till att börja ta hand om sitt hår och vi läsare lär oss något nytt var dag. Och alla dessa oändligt snygga hårfärger du gör, helt fantastiskt!!! Håller tummarna, tack för en underbar blogg Elin!

  Madeleine 2015-01-22 14:54:37
  Svara
 • Ska absolut rösta på dig i kategorin beautyblogg. Så mycket jag har lärt mig av dig , och mitt hår har aldrig mått bättre!! Tack för världens bästa blogg 🙂

  Rebecca 2015-01-22 13:31:15
  Svara
 • Dom bloggar jag kollar varje dag är din, Kenza, Hugo Rosas, Paula Uribe och Alexandra Bring 🙂

  Louise 2015-01-22 12:32:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!