Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Så döljer du utväxten

wow

Det har kommit en ny produkt som jag verkligen vill tipsa er om. Den heter Color Wow – Root Cover Up och är ett mineralpuder för håret kan man säga. Den har som uppgift att täcka utväxten samt på blonda hår kommer den ”ljusa” upp utan att du behöver färga håret, smart va? Det finns väldigt mycket olika typer utav hår-mascaror eller puder som täcker utväxten men jag måste nog säga att Color Wow slår det mesta. Perfekt för dig som vill göra en paniklösning inför en date eller utgång, eller helt enkelt vill se flawless mellan frisörbesöken.

Det är väldigt lätt att applicera och den täcker grå eller mörk utväxt. Den är vattenrecestent och försvinner när du schamponerar håret. Den finns i färgerna:

-Platina
-Blond
-Ljusbrun
-Mellanrum
-Mörkbrun

Kolla in denna video så får ni se, helt genialiskt och blir din för 299:- (länk)

Jag har skrivit om fler tillfälliga lösningar för att dölja utväxten, kika in HÄRHÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Måste kommentera Color wow root cover up. Jag är 47 år o hittar f*n inte hårfärg som täcker allt grått, särskilt inte utväxt. Nu är jag lite orolig att color wow kommer försvinna om inte alla GILLAR den o köper den! Kom igen brudar, testa!

  Color wow är bra! 2015-06-25 21:14:13
  Svara
 • Hej Elin! Jag fick Kevin Murphy blond angel balsam när jag fyllde år. Alltså bara balsamet och inte schampot. Kan jag använda balsamet efter mitt vanliga schampo eller måste jag köpa till blond schampot också? 🙂
  Tack för världens bästa hårblogg!
  Kram

  Jennifer 2015-02-07 12:58:51
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!