Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VIDEO | Så blir du av med ”sov-virveln”

Det mest irriterande jag vet på morgonen är när man har fixat håret så fint, håret är inte fett och lockarna är lika fina som igår, MEN det där j*vla sov-virveln. Det drar mig till vansinne efter tre dagar ungefär, så därför tänkte jag visa er hur man får bort den med enkla medel. Oftast väljer man att tupera håret därbak men det kommer inte hålla, virveln är så pass stark och man måste lösa upp och ändra bindningarna i håret och det måste göras med vatten och värme.

Ni behöver: 

– Vatten
-Förtjockningsspray (länk)
– Fön (länk)
-Rundborste (länk)
-Volymspray (länk)
– Locktång (valfritt) (länk)

IMG_0009-3

 

Genom att göra denna enkla åtgärd så slipper man tvätta om håret när ändå hela frisyren är snygg och resultatet av det är ett mer välvårdat hår. Istället för att locka min lugg som jag gjorde kan man också volymföna frampartiet, gör samma sak fast fram för att få ett mer fylligt framparti. Hur man volymfönar håret har jag visat i en video HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Elin!

  Tack för en grym blogg, snabb fråga bara:
  Som fattig student vill jag gärna dra ut på tiden mellan mina klippningar men ändå inte ha slitna toppar. Av denna anledning vill jag investera i en bra sax. Har hört att en slö sax kan skada håret men samtidigt har jag inte råd att lägga tusenlappar på en sax som ska användas varannan vecka på enstaka slitna strån. Tips?

  TACK PÅ FÖRHAND!

  Anna 2015-02-08 21:22:08
  Svara
 • Hej!
  Kan du tipsa mig om något bra schampo och balsam. Mitt hår är tjockt, torrt och halvlockigt men jag har fet hårbotten. Vet liksom inte hur jag ska hantera det. Har testat att låta det självtorka och att föna det men tycker aldrig att det känns riktigt fräscht. Har använt mig av redken av alla dess färger.
  Tack för en superbra blogg!

  Maria 2015-02-08 15:24:55
  Svara
 • Hej! Vad tycker du om dermorganics produkter? Har du testat dom?
  Ha en fin dag!! Kram

  Lovisa 2015-02-08 13:34:46
  Svara
 • Fantastiska Elin, vilken inspirerande person du är!
  Tänkte kolla med dig om du hört talas om Kevin Murphys ”Smoothing Brush”?

  Felicia 2015-02-07 23:22:59
  Svara
 • Hej Elin! Skulle bli så glad ifall du kunde svara på min fråga. I sommar tar jag studenten och har tänkt att locka mitt hår i hollywood stil. Jag har förstått det som att hårmousse är nyckeln till att lockarna ska hålla. Idag tar jag bara massa hårspray men lockarna håller en-två timmar….

  Så, vill du tipsa mig om dem bästa hårmoussen? 🙂 vad ska man leta efter?
  eller vad är knepet till att lockarna håller så länge?

  Lovisa 2015-02-07 22:59:48
  Svara
 • Hvor mange extensions slinger har du?

  Anna 2015-02-07 21:24:58
  Svara
 • Hej Elin! Det står att du inte tar emot nya kunder, men om man har varit hos dig tidigare, räknas man som ny kund då?
  Kram!

  Erika 2015-02-07 20:09:13
  Svara
 • Vilket himla bra inlägg! Nu vet jag äntligen hur jag ska få bort min virvel 🙂 och jag älskar din lilla hund i fönstret! 🙂

  Jennifer 2015-02-07 19:05:19
  Svara
 • Hej Elin!
  Vill bara börja med att säga hur inspirerande din blogg är!
  Till mitt problem.. Jag har ett mellanlångt och väldigt tjockt hår med många små hårstrån. Håret är inte slitet utan är väldigt blankt. Mitt problem är att om jag stylar mitt hår går det ur på någon timme. Jag kan locka håret på morgonen och efter en lektion i skolan är håret platt igen. Jag har försökt med allt för att få min styling att hålla, högre värme, mängder med hårspray och även bett frisörer locka och har berättat problemet för dem. Dem har använt produkter för att det ska hålla men samma där, allt går ur direkt och håret blir platt som vanligt. Hur ska jag göra för att min styling ska hålla? Har tröttnat på att sitta i timmar och fixa håret när de ändå bara går tillbaka till platt igen. Skulle verkligen uppskatta ett svar. Tack !

  Lovisa 2015-02-07 17:34:22
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!