Hårtrend | Beyoncé Mermaid Waves

beyonce

JAG DÖR!

…skämt och sido. Men alltså SÅG ni Beyoncés helt flawless looks på Grammys 2015? Det är lite roligt ibland hur kändisarna byter hårfärger, frisyrer och looks lika ofta som vi vanliga dödliga kollar oss i spegeln. Varför? Är det möjligt? Helt ärligt, jag vet inte. Det jag vet är att det är mycket peruker på kändisarna, någonting vi aldrig skulle kunna se. Det är inte omöjligt att färga ett hår från brunt till blont på en dag, men det finns ju också en anledning till att 95% utav alla kändisar använder löshår?!

Men till ämnet, B E Y O N C È
– Hon glider dit med ett långt, mermaid-vågigt hår och en magisk mittbena. Kan inte denna underbara kvinna faila någon gång? Hon prickar alltid rätt varje gång. Färgen är sval beige mörkblond men solblekta toppar, helt magiskt. Eller hur?

grammys

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Hej men hon har ju toppstylister j menar dom bästa av dom bästa
  nånting j tänkt på att många kunder hos dej har så lika frisyr innan
  dom varit hos dej rakt o tjockt hår hur kommer det sej skulle vara
  kul att se dej fixa håret på någon kanske med kort tunt hår m såklart
  skulle det bli jättefint du är verkligen skicklig mvh maria.

  maria 2015-02-12 19:10:56 http://spray
  Svara
 • Blir lite nyfiken på varför du inte frågar någon lärare som kan titta på ditt hår och göra en bedömning istället för att fråga en bloggare du aldrig har träffat? Inget ont om Elin, hon är jätteduktig på det hon gör, men måste vara jättesvårt att ”ställa en diagnos” utifrån en beskrivning + att hon har mycket annat att göra (jobba, skriva inlägg etc.) Jag tänker bara att du skulle få ett mer anpassat svar från någon kunnig person som du har möjlighet att träffa (vilket jag antar dina lärare är)

  Cecilia 2015-02-11 11:49:03
  Svara
 • Hej Elin! Jag känner att jag behöver hjälp från någon som kan sin sak, jag vänder mig därför till dig! Jag tar studenten nu i juni och försöker att spara ut mitt hår tills dess, och jag undrar, vad är din åsikt om ricinolja? Bra eller dåligt för håret och funkar det??

  Tacksam för svar, puss och kram!!

  Therese 2015-02-11 07:03:09
  Svara
 • Tack för svaren!

  Jennifer 2015-02-10 21:21:35
  Svara
 • Hej! Vilket märke tycker du är bäst, Maria Nila eller Kevin Murphy? Och varför? 🙂
  Kram!

  Jennifer 2015-02-10 18:55:30
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   KEVIN MURPHY ALLA DAGAR!!!! Varför? Har aldrig gillat Maria Nila just för resultatet produkterna ger. Kram

   Elin Johansson 2015-02-10 20:57:37
   Svara
 • Hej! Jag har precis köpt en leave-in spray från Kevin Murphy. Ska man ha den eller oljan först när man tvättat håret? 🙂
  Kram!

  Jennifer 2015-02-10 18:50:12
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Hej Jennifer!
   Det spelar ingen roll egentligen, men jag brukar alltid ha leve-in spray/lotion direkt efter jag handukstorkat håret och därefter olja.
   Kram

   Elin Johansson 2015-02-10 20:56:47
   Svara
 • Färgen var riktigt snygg!!

  ErikaJ 2015-02-10 18:27:33
  Svara
 • Haha, tyckte heller inte att det var snyggt. Tyckte det såg slarvigt ut, lite för långt och tunna toppar. Inte min stil.

  Emma 2015-02-10 17:11:57
  Svara
 • Håller med Annika, var inte alls impad, sen e jag partisk, Beyonce är ingen favorit hos mig alls.

  Agnes 2015-02-10 15:51:50
  Svara
 • Hehe, jag tycker inte alls att hennes frisyr var snygg. Tyckte det såg för rufsigt ut och inte på det bra sättet. Dessutom ser det lite föör långt ut. Men ja, vem önskar inte att man kunde byta frisyr och färg när andan faller på 🙂

  Linnea 2015-02-10 15:47:17
  Svara
 • Oj, jag tyckte inte alls att det nån lyckad ”styling” på Beyonce utan var inne på att hon hafsat ihop denna look i brist på tid 😮

  Annika 2015-02-10 15:03:15
  Svara
 • Hejsan! Din blogg är verkligen en av dom bästa bloggarna jag har läst och alla din tips!! jag älskar dom! i november la jag i en brun toning i mitt blonda hår och sen klippte jag av ungefär 5 cm för ca 3 veckor sen. nu när jag kollar på håret tycker jag att det ser slitet ut igen och vill lätt trassla sig. Jag använder olja nästan varje dag och inpackning då och då. köpte goldwells keratinbehandling och då tyckte jag att det lev bra dom första dagarna men nu är det samma som innan igen. jag vet inte om håret blir så litet på natten eller om det är något annat. Jag sover med fläta eller hög tofs varje natt men det verkar inte hjälpa. vad ska jag göra för att inte få det så slitet hela tiden.? 🙂

  matilda 2015-02-10 13:44:07
  Svara
 • Hej Elin! Har läst din blogg sedan några månader tillbaka och måste säga att jag verkligen älskar den. Jag älskar alla dina supertips och alla dina roliga ideer. Jag själv går första året på frisörlinjen och när jag läser din blogg så har det hjälpt mig oerhört mycket för mitt eget hår. Men jag undrar bara en sak, jag klippte kanske 5 cm för endast 3 veckor sedan och jag ser redan att det har blivit slitet i topparna på vissa ställen igen. dom två senaste veckorna har jag helt lagt av med alla värmeverktyg och jag fönar det inte ens längre. och har även inpackning i då och då. sen har jag fått som förskräcklig utväxt också då jag i början av november la i en brun toning i mitt blonda hår så jag har oftast håret uppsatt i en tofs eller en bulle. så jag undrar, vad gör jag för fel så det blir så slitet så fort. Ja har en aning om att det skulle kunna bli slitet när jag sover men jag sover oftast med en inbakad fläta som börjar framme i luggen eller en hög tofs. så snälla Elin, det vore så himla snällt om du kunde hjälpa mig. 🙂

  Matilda 2015-02-10 13:35:27
  Svara
 • Hej! Jag har problem med torrt, frissigt och hår som trasslar sig och då klippte jag precis av ca 1dm. Jag använder hårinpackning minst 1gång/vecka. Plattar eller lockar aldrig håret och använder olja i håret Kan du vara snäll och tipsa om schampo, balsam, inpackning, olja och annat som behövs för att håret ska må bra, vill ha långt och fräscht här till studenten. De ska dock gärna in vara så dyrt. Tack för en super inspererande blogg.

  Minna 2015-02-10 12:29:18
  Svara
 • Heej Elin, har läst din blogg ett tag nu och verkligen älskar den och dina tips! Det är så att jag har ett problem då om jag duschar håret på kvällen och fixar det och sen nästa dag när jag vaknar så känns det/ser fettigt ut.. Några tips på hur man ska göra så det blir bra igen? Duschade varannan dag men efter detta hände för ett tag sen så duschar jag nästan varje dag som inte alls är bra! Hoppas du har en fin dag, kram

  Isabella 2015-02-10 12:22:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!