Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En kärlekspresent

Åh, i fredags fick jag ett jättefint bud från Maria Nila. En alla hjärtans dag present som innehöll schampo, balsam och leave-in lotion. Denna serie heter:

| Maria Nila Luminous Colour |

Produkterna passar perfekt till som som har färgat hår och som tillför skyddande antioxidanter som gör att håret behåller den spänst och lyster som man vill ha mellan färgbehandligarna. Hela serien är paraben och sulfatfri och jag tycker att produkterna är prisvärda och för dig som inte vill lägga så mycket pengar på produkter så är dessa perfekta.

Schampo: 179 kr
Balsam: 189 kr
Leave-in Lotion: 249 kr
(Inhandlas HÄR)

IMG_0001 IMG_0003-2 IMG_0005

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • trevlig present! hade inte suttit fel 😉

  ISA 2015-02-17 07:29:31 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej Elin!
  Tack för en superbra blogg!
  Har du ett tips på ultimata produkten som gör glidigt mjukt hår strävare och mer lättstylat? Sätter jag upp mitt hår blir det platt o glider ner. Testat allt möjligt från torrschampo och saltspray till kevin murphys full body. Inget funkar som jag hade önskat!
  Med vänlig hälsning,

  Cecilia 2015-02-16 22:44:55
  Svara
 • Hej Elin! Tack för en otroligt bra blogg 🙂 jag har en fråga om mitt hår: jag har ett typiskt skandinaviskt, tunt hår i min naturliga hårfärg. Jag försöker att inte tvätta det för ofta, men det ser smutsigt ut redan dagen efter tvätt då det är så platt och livlöst. Jag försökte åtgärda detta problem genom att klippa av det (har axellångt hår nu) men det har inte förbättrats. Vill använda torrschampo osv. Men är rädd att detta sliter på håret?
  Tacksam för svar! Många kramar/ Johanna

  Johanna 2015-02-16 13:59:12
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej!
   Du kan självklart använda torrschampo, det appliceras endast i hårbotten. Torrschampo sliter ej på håret! Kram Elin

   Elin Johansson 2015-02-16 21:40:17
   Svara
 • Hej, jag har en fråga till dig.

  Jag sköter mitt hår hyffsat bra, klipper mig ca var 3:e månad, använder schampoo och balsam, inpackning ca 1 gång i veckan, och använder alltid värmeskydd. Mitt hår är lite slitet men ändå inte jättefarligt. Mitt problem är dock att det växer i snigelfart. Jag gillar att ha olika hårstilar och har klippt av mig håret (axellångt) nu i höstas (inget jag ångrar) men till sommaren skulle jag vilja ha lite längre hår men de växer ju jättelångsamt, ca 5cm per år typ. Jag undrar om du har något bra tips? Jag har hört att kokosolja ska göra susen men jag har en väldigt känslig hårbotten så vågar inte testa vad som helst. Mitt hår är väldigt fett så jag duschar nästan varje dag (fast jag vet att man inte ska göra det). Jag har provat mängder av olika schampon för att bli av med det feta har du något tips för det? Jag har även provat att sluta duscha så ofta men det hjälper inte heller. Jag kan inte lägga ut för mycket pengar så gärna o du har något billigt alternativ. Tack på förhand!!

  Therese Larsson 2015-02-16 12:20:48 http://nouw.com/thereselarsson
  Svara
 • Hej! en snabb fråga, när man pratar om färgbevarande schampon och balsam osv, räknas blekt blont hår in i färgat hår?

  Erica 2015-02-16 11:48:04
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!