Inspelning på G

ÅH, vilken rolig dag jag hade igår. Ni som följer mig på Instagram (StyleElin) såg att jag var på Nobis Hotel här i Stockholm och spelade in flera hår-videos tillsammans med Damernas Värld. Det var så roligt men väldigt nervöst, jag är van med att sitta hemma och hålla på med mitt egna hår och nu stod jag bakom en modell i en lyxig svit och skulle visa er mina tips och trix.

Alla videos kommer komma upp här på Damernas Värld framöver och ni vill INTE missa dom. Många utav frågorna jag får här på bloggen kommer redas ut och många utav kommer nog lära er betydligt mycket mer än ni gjorde innan om hemmastyling. Åh, vill bara visa er nu! Håll utkik!

IMG_1857

Jag var ju tvungen att ha en proffs-selfie när man hade värsta lyxljuset. 

inspeling

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Gud så vacker du är! Du är verkligen en inspiration!! 🙂 Jag har lärt mig Så mycket av att läsa din blogg och se dina videos. Och det känns som jag lär mig mer och mer hela tiden, mitt hår har blivit ett helt annat hår sen jag började följa dina tips och råd. Stort tack, och lycka till med allt! 🙂

  Cecilia 2015-02-17 18:33:31
  Svara
 • Hittade precis till din blogg och det är jag så glad för. Har kollat bak hur många sidor som helst (men måste slita mig nu och fortsätta jobba). Här kommer jag fortsätta kika in för inspiration!

  Tack!

  Frida Matsdotter 2015-02-17 12:30:21 http://matsdotter.shapemeup.se
  Svara
 • Åh vad kul! 😀

  Jennifer 2015-02-17 11:20:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!