Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vad säger ni om parfymolja?

Jag har tipsat mycket om hår-parfymer och hår-oljor som gör gott för håret och sinnet men idag tänkte jag tipsa er om Kérastase´s nya stjärnskott:

 – Kérastase Chronologiste –

– Detta är en helt unik serie som ger nytt liv åt håret och hårbotten. Denna ritual kan man göra hos frisören men också köpa hem och ha ”hemma-spa”. Men nu tänkte jag endast tipsa om oljan  denna serie (det sista steget utav 4). Det är alltså en parfymolja som doftar magiskt gott och som ger torrt hår nytt liv. Hela serien bygger på en koncentration utav Abyssine.

IMG_0002

Denna olja kan man massera in i hårbotten, förbättrar kvalitén, skyddar färgade hår och den ger mycket näring. Denna finns inte att köpa på internet, finns endast hos utvalda salonger. Mer info hittar ni HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin och tack för en superbra och intressant blogg!
  Jag har lockigt, slitet och torrt hår och använder mig just nu av apolivas schampo och balsam för torrt hår. Vad tycker du om apolivas schampo och balsam? Borde jag byta till nån annat schampo och balsam? Isf vilket?

  Emeli Nordin 2015-02-23 13:25:02
  Svara
 • Bara älskar din blogg, är så glad över att jag hittat hit:)
  Jag försöker ta hand om mitt hår så bra jag kan. Jag undrar vilka vitaminer för håret du skulle kunna rekommendera? Jag har skikat runt på din blogg men hittar inget inlägg om det.

  Ha en trevlig söndag:)

  Mia 2015-02-22 11:13:36
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!