Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Färginpackning i ren lyx

Jag tänkte tipsa er blondiner om en kall färginpackning som är helt magisk och som verkligen gör skillnad. Både när vi pratar om hårkvalité och önskan om en kallare blond nyans som håller sig perfekt mellan frisörbesöken. Jag talar om det nya och lyxiga märket Shu Uemura, som börjar ta Sverige med storm. Detta är då en inpackning som innehåller pigment som fräschar upp hårfärgen mellan frisörbesöken och vårdar håret väldigt bra. Skillnaden mellan denna färginpackning och andra t.ex Revlon eller Maria Nila är dels priset, den är betydligt mer vårdande för håret samt man ser en markant skillnad på resultatet.

Så för er blondiner som går från frisören kalla och krispigt blonda i håret, ni älskar det men upplever att mellan 4-6 veckor så börjar färgen mattas av och dra mer åt guld så är denna produkt någonting för dig. Jag brukar rekommendera mina blondiner att börja använda en färginpackning redan efter 2-3 veckor efter frisörbesöket för att motverka samt att kunden ska kunna gå fem månader mellan frisörbesöken. Man använder ändå inpackning en gång i veckan så varför inte tillsätta lite pigment på samma gång?!

IMG_0003-3

– Schamponera håret
– Handdukstorka håret
– Massera in färginpackningen i håret (undvik hårbotten)
– Låt verka i 5-10 minuter beroende på intensitet
– Skölj noga och avsluta med kallvatten

IMG_0004-2

Den kostar hela 500 kr och finns HÄR och finns i färgerna, röd, kall brun, beige/golden blonde och kall blond!

TIPS: Vill ni lära er mer om färginpackningar, vad ska man tänka på och vad passar just dig? – Tips och trix finner ni HÄR och HÄR

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej
  Vilken förginpackning skulle du rekomendera mig? Har rödbrunt lite guldigt hår och vill dämpa det lite.
  Hopps på svar! 🙂

  Linda 2015-03-21 21:47:42
  Svara
 • Hej Elin. Älskar din blogg. Har du sett att denna blogg har kopierat detta inlägg rakt av http://blogg.modevisning.com

  Frida 2015-02-26 22:59:59
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Hej Frida!
   Tack snälla för informationen. Jag har skrivit till dom direkt, det är INTE acceptabelt. Jag jobbar dygnet runt med denna blog och det är så fruktansvärt respektlöst att kopiera texter eller bilder utan att ange vart texten kommer ifrån – samt det är olagligt. Tack igen för upplysningen <3

   Elin Johansson 2015-02-26 23:07:52
   Svara
 • Tack så jättemycket för svaret! Nu ska jag köpa Revlon 931 eller 1003. Stor kram!

  Josefin 2015-02-24 19:46:57
  Svara
 • Hej! Jag har ett problem.. jag har färgat brunt hår men får blond utväxt och efter när jag ska färga bort min utväxt så är resultatet bra i ungefär en vecka men sen försvinner färgen och jag får liksom tillbaka min utväxt igen dock liite mörkare än min naturliga färg men fortfarande mycket ljusare än resten av håret. Jag färgar alltså hemma och har testat jätte många olika märken på hårfärger och ser alltid till så att färgen är permanent och tar inte heller en för ljus färg utan en mörkbrun färg. Jag har frågat min frisör om detta men hon förstår inte varför det blir så som det blir. Det är så jobbigt att behöva färga minst en gång i månaden bara för att den gamla utväxten kommit tillbaka. Snälla hjälp! Kram!

  Isabell 2015-02-23 20:01:05
  Svara
 • Hej Elin! Tack för en fantastisk blogg. Undrar om alla dessa färginpackningar. Jag har en vanlig mörkblond hårfärg med lite slingor i. Hur fungerar färgbomber på hår som är delvis ofärgat?
  Kram!

  Josefin 2015-02-23 19:41:27
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Hej du! Tack så hemskt mycket <3
   Om man har helt ofärgat hår så kommer det ge håret glans, ge effekt fortare och låter man den sitta i en längre tid så kommer hårfärgen ändras helt. Men viktigt att tänka på att den går ur efter några tvättar, vill man ha långvarigt resultat så måste den användas vid varje tvätt. Om du är mörkblond med slingor så kan du använda en beige/guldig färgbomb för att den ska ge effekt eller använder du en kall blond som nog inte kommer göra så mycket tyvärr. Alla färgbomber fungerar bäst när man väljer en färg som är snarlik den färg man redan har. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-02-23 21:07:10
   Svara
 • Hej,

  jag har en fråga angående smink till dig! Jag har hört att när man ändrar hårfärg bör man även tänka på att ändra sina rutiner när det gäller smink. Frågan är alltså hur DU resonerar kring detta och hur du tycker att man ska sminka sig med dessa olika hårfärger; blond, brunett, rödhårig med mera. Vad för färger på ögonskuggor, rouge och så vidare passar de olika hårfärgerna bäst?

  Mvh Victoria

  Victoria 2015-02-23 17:37:04
  Svara
  • Svar på Victorias kommentar.

   Hej!
   Tyvärr så är jag ingen make-up artist. Absolut så kan man ändra sina sminkrutiner men jag vågar inte uttrycka mig om det för att jag inte har full expertis inom området när det gäller smink. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-02-23 21:01:00
   Svara
 • Hej Elin! Tack för allt du lär mig genom din blogg! Hade ingen aning att det fanns så mycket att lära om håret!
  Har fastnat för Davines produkter som du nämnt i några inlägg, bland annat Minu inpackningarna. Jag har typiskt blont skandinaviskt hår och undrar vilka av deras produkter som skulle passar bäst för mig!
  Lider även av Seborriskt eksem, det är ett eksem som sätter sig i ansikte och hårbotten och kan likna mjäll, du har säkert stött på detta tidigare som frisör och undrar om du har några tips på bra schampon och balsam att använda.
  Har såklart fått hjälp av läkare mot mina eksem men de produkter ger inte alltid mitt hår den bästa volymen och glansen jag önskar.
  Är mycket tacksam för svar!
  Mvh Sanna

  Sanna 2015-02-23 16:18:38
  Svara
 • ”2. Rött hår

  – Alla vet att röda pigment fäster sig direkt men det är också den hårfärg som släpper fortast. Genom att använda en färgbomb med röda pigment så kommer håret må mycket bra utav det inpackningen ger håret och din röda färg kommer skina mycket längre mellan dina frisörbesök. Har man rött hår så skulle jag använda färgbomben vid varje tvätt och låta den sitta i 15-30 minuter. Använd handskar!”

  Är det här något du rekommenderar även för oss som är naturligt rödhåriga?

  Agnes 2015-02-23 15:38:16
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!