Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Inspiration från New York Fashion Week

Här kommer lite inspiration från dom högre höjderna igen. Det handlar om accessoarer, någonting som jag tycker väldigt mycket om. Det är en enkel lösning för dig som vill piffa upp frisyren lite grann utan att behöva stå i timmar. Men just nu ser vi att det är mycket läder och tuffa accessoarer istället för smyckes-liknande bling.

Tror ni att detta kan bli en hit? 

1 2 3

Alla bilder är lånade från Pinterest

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Elin! Jag var nyligen hos min frisör och klippte mig. Vi klippte av typ 8cm av mitt hår då jag ville bli av med allt det slitna en gång för alla. Hon rekommenderade mig att använda en hårinpackning med protein i för mitt hår är skadat och torrt och behöver byggas upp. Det märke hon hade på salongen (kommer en ihåg vad det hette) var dock alldeles för dyrt i mina ögon så jag gick till bellebox och där blev jag rekommenderad och köpte Joico K-pack revitaluxe. Till min fråga, har du testat det märket och den inpackningen? Är den bra? kram

  Inez 2015-02-23 15:36:21
  Svara
 • Hej Elin,

  Tack för en bra blogg och inspirerande information!
  Jag undrar om du har någon erfarenhet av hemsidan www.parfym.se?
  Shampoo och balsam från Redken är till exempel väldigt billigt, så jag vet inte om det är äkta vara eller om det är fake? Vad tror du?
  Skulle uppskatta din åsikt då jag väldigt länge varit nära att lagt en beställning där!
  Kram Sara

  Sara 2015-02-23 15:32:00 http://saradahlberg.devote.se
  Svara
 • Hallå duktiga Elin! Kan inte du ha en frågestund snart igen där du svarar på frågorna i en video? Det var så himla bra och man lärde sig otroligt mycket!!

  Emmy 2015-02-23 13:45:21
  Svara
 • Hej!
  Jag har en fråga gällande torrschampo, jag satt och sökte runt på din blogg och hittade lite tips och även guiden du skrev 20/12 2013 vilket kommer till min fråga. Du har där tipsat om flera olika och av dem så kommer Redken och Batiste aldrig att röra vid mitt hår igen eftersom att jag helt enkeltinte kan använda deras produkter. Däremot har jag undran om vad du har för erfarenhet av Lernberger Stafsing Dryclean Spray och No-Fuss Fabulousness Dry Shampoo. Vad har de för effekt? För mig som är naturligt rödhårig, har tjockt hår med självfall och därmed blir frissigt samt en mellanfrisyr för närvarande kan det ibland vara rent ut sagt frustrerande när det gäller produkter för mig. För att inte tala om att styla håret…

  Agnes 2015-02-23 11:30:11
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!