Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vad har jag snöat in mig på?

Jo, jag har snöat in mig på starka färger. Hårfärger eller frisyrer som är dominanta och utstrålar mycket personlighet och pondus. Jag älskar förvisso den här naturliga och chica stilen som är trendigt just nu men jag kan helt enkelt inte släppa tanken utav mustiga hårfärger. När jag får göra om en kunds hår helt och hållet, färga en mustig färg utav något slag så får jag en magisk känsla i kroppen som kallas lycka tror jag.

Jag ville bara försöka få fram denna kärlek jag har till hårfärger och visa er lite inspiration som får mig att gå igång i alla fall. Det hade varit så kul om ni ska till frisören närmsta dagarna, kan inte ni skicka in före/efter bild OM ni gör någonting drastigt och någon utav dessa färger? Skulle vara så roligt. 

 IMG_0011 IMG_0012 IMG_0014

Alla bilder är lånade utav Pinterest

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Oh den blonda färgen hade suttit så fint just nu… Fast hade lika bra kunnat färga det violett 😛

  m 2015-02-28 11:04:21
  Svara
 • Den röda färgen är ju gudomlig!

  Hanna 2015-02-26 11:56:23
  Svara
 • Åh, rosa Cara var helt fantastisk! Hur får man den volymen på hjässan? Med hjälpmedel?

  Annika 2015-02-26 08:58:10
  Svara
 • Hej fokis har håret rosa nu j tycker hon är jättefin i det
  hon har en fin personlighet fr maria.

  maria 2015-02-26 02:37:13 http://spray
  Svara
 • Hej Elin! Skulle du kunna tipsa om ett bra silverschampo? 🙂 Gärna ett budget tips men som är bra!
  Tack!

  Emelie Nyberg 2015-02-25 22:05:48
  Svara
 • Hej Elin! Jag tänkte främst tacka för en väldigt bra blogg! Jag bor i Göteborg och har inte riktigt hittat ”min” frisör än. Jag har väldigt tjockt och mörkt hår och funderar på att för första gången slinga det något ljusare men vågar inte gå till vem som helst. Eftersom du verkligen vunnit mitt förtroende undrar jag om du känner till några andra frisörer som du kan rekommendera. I mitt fall gäller det någon i göteborg alltså, men gissar att det finns andra läsare som skulle uppskatta tips om andra ställen i landet. Återigen tack tack för grymma tips, jag hoppas att du kan svara på min fråga !

  Agnes 2015-02-25 21:54:10
  Svara
 • Hej Elin! Har precis mailat dig och skulle vara oerhört tacksam om du skulle vilja läsa och svara på det! 🙂

  Michelle 2015-02-25 21:12:27
  Svara
 • Skulle du vilja säga din åsikt om olika (proffissionella) hårfärgsmärken? Som exempelvis loreal, wella, j beverly hills, fudge med mera. Spelar det roll vilken frisören använder? Vilka är dina favoriter samt vilka gillar du mindre?

  Tack för den bästa skönhetsbloggen!

  Sofia 2015-02-25 20:17:26
  Svara
 • Hur lång tid är det tills du tar emot nya kunder igen? Är det ett år framöver?:) Vet att du är väldigt omtalad och fullbokad!

  A 2015-02-25 13:28:09
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Hej!
   Som det ser ut nu så kommer jag inte ta emot nya kunder under 2015 i alla fall. Jag kommer att gå ut i god tid när jag släpper tider för nya kunder. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-02-25 22:14:03
   Svara
 • Har läst din blogg ett tag och skulle verkligen behöva din hjälp! Har nyligen färgat mitt hår i en väldigt mörk brun (nästan svart) och jag trivs verkligen inte i det. Jag känner att jag vill göra något åt det nu direkt och undrar vad jag ska göra för att få tillbaka en brun färg? Fungerar det att bleka på något sätt? Eller går det färga det ljusare?

  Skulle vara väldigt tacksam för svar! kram 🙂

  olivia 2015-02-25 12:17:24
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!