Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vem vill inte ha en kall isblond lobs?

Jag måste bara visa er fina och underbara Johanna som var hos mig och fick håret fixat. Jag känner nog ingen som passar så otroligt bra i en lång page (Lob) som hon, jag skulle aldrig kunna se henne i långt hår – inte hon heller tror jag. När jag klipper hennes hår i den form som passar bäst så känner jag att håret lägger sig perfekt på en gång och stylingen sitter som en smäck. Att jag dessutom får göra hennes hårfärg ljus, kall blont är ren kärlek det.

Pricken över i:et är att hon är snygg, så tackar Johanna för att jag fick ta dessa blider så jag kunde visa er helheten!

Gillar ni den nya trenden? Vill ni få mer inspiration om Lobs, eller veta vad en Lobs är – kika in HÄR 

johanna loba

johanna2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vad har ni lagt i håret för att få en så fin kall nyans? Jag lyckas inte få det så kallt hur jag än gör, dessutom vill jag gärna hålla min hårbotten kall och blond så länge som möjligt utan att min utväxt förstör (jag är blond i mig själv, men tråkigt musgråblond). Hur gör jag då? Hjälp!

  Agnes 2015-03-22 23:58:19
  Svara
 • Wow, vad snygg! Både tjejen och frisyren! 🙂 Nyfiken på varifrån kläderna kommer.. blusen var verkligen skitsnygg!

  Cecilia 2015-03-02 20:14:36
  Svara
 • snyggaste tjejen och frisyren i stan!! FF -fräsig frippa

  Jennie 2015-03-02 18:59:29
  Svara
 • Så sjukt snyggt! Tycker den färgen är snyggt i både långt och kort hår. Johanna var jätte vacker ja 🙂

  Rebecca 2015-03-02 16:31:14
  Svara
 • Vilken fin tjej i fin frisyr!

  Helena 2015-03-02 15:36:20
  Svara
 • Elin hur söt är inte du då? Jag dör, vad fin du är!!! Blir nästan lite generad..

  Jag är ju bara så snygg för att du gör mig så. Puss på dig och njut nu verkligen i Thailand. Men bli inte för brun…. 😉 Haha

  Johanna 2015-03-02 15:17:06
  Svara
 • Sjukt snyggt! Längtar tills mitt hår är tillräckligt långt för att fixa så. Var dum nog att gå till en dålig frisör (rekommenderad av en kompis, instinkten sa nej men gick ändå) för att toppa håret, kom ut därifrån med gråten i halsen och en sjukt dåligt klippt kort page. Han påstod att mitt hår var så slitet så han var tvungen att klippa av 10cm vilket knappast var fallet. Nästa gång väntar jag tills min frisör har tid.

  Camilla 2015-03-02 15:00:58
  Svara
 • Jag tycker absolut att när man har en page så är det snyggt att för att det inte ska se trist ut att ha en cool färg. Som denna. När håret är långt är det snyggare med naturligare färger.

  ErikaJ 2015-03-02 13:56:32
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!