Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sluta tvinga bort småhåren, eller?

Ni kommer inte tro mig nu eller få er ett gott skratt men det har kommit upp en ny trend i modevärlden. Jag satt och kollade på DKNY Spring/Summer 2015 visningen och fann denna nya trend. Det är dags att ta fram småhåren och se ut som att komma in från ett spöregn. Jag kan någonstans tycka det är lite coolt, det är ändå fashion på hög nivå och modevärlden har så mycket roligt för sig.

Så vad säger ni mina girls, någonting att ta efter? Kan inte någon bara göra denna styling hemma och skicka in till mig? Det hade gjort min semester <3

babyhairbabyhairs babys

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Haha, jag tänker bara på Tommy Lindström, fd chef för Rikskriminalpolisen! Han har en fruktansvärd comb-over som bär samma anda! Gud vad jag skrattar. googla upp honom 😀

  Alexandra 2015-03-11 22:56:45
  Svara
 • Jag älskar babyhår! Det är det vackraste. Brukar försöka framhäva mina. Dock ser denna look väldigt creepy ut…

  Anna 2015-03-10 12:46:05
  Svara
 • Kräv pengarna tillbaka och byt frisör. Jag klippte mig en gång hos någon uppenbart outbildad idiot och gick därifrån med otvättat hår, för kort lugg och alla slitna toppar kvar med tårarna rinnandes. Det är inte värt det, varken pengarna eller mentala påfrestningen.

  //Emma Hå

  Emma Hå 2015-03-10 10:47:23 http://emmahas.se
  Svara
 • Hej! Jag var hos frisören idag och bad om ljusa slingor (hade redan ljusa slingor innan). När det var klart hade jag en stor mörkbrun/svart utväxt cirka 3-4 cm och håret var dessutom lite gult på vissa ställen. Det högg till i magen och jag var nära på att börja gråta när jag satt där i stolen, det var hemskt! Jag gick ju dit för att färga bort min utväxt jag hade innan, och då fick jag en ännu värre utväxt efter. Jag sa det till henne när jag satt där i stolen men då sa hon att det kommer försvinna om två veckor (?) jättekonstigt att det skulle bli ljusare om två veckor? sen gav hon mig ”Maxi wash” gratis och bad mig tvätta håret med de i två veckor och om det inte försvann tills dess skulle jag komma tillbaka. Jag grät när jag gick därifrån, det var så hemskt. Jag funderar på att gå tillbaka dit imorgon och be henne färga den där utväxten, jag betalade ju 1600 kr för det och vill absolut inte ha en stor svart utväxt. Det ser ju ut som att jag inte färgat håret på ett halvår! Vad tycker du att jag ska göra?

  S 2015-03-09 22:46:55
  Svara
 • Haha, detta gjorde iaf min måndagskväll! 😀

  Cecilia 2015-03-09 22:21:03
  Svara
 • Okej om det är lite grann som tjejen i randigt, Cara Delevigne, men för de övriga ser det ut som en svettig gubbe som försökt täcka över sin flint.

  ErikaJ 2015-03-09 21:20:39
  Svara
 • Hej Elin! Tack för en otroligt fin och inspirerande blogg!
  Jag har börjat fundera på det här med permanent. Jag har spikrakt hår (ganska kort fortfarande, det är typ axellångt) och ganska runt ansikte, och upplever att det passar mitt ansikte (och person) att ha lite bångstyrigt och ”fritt” hår. Men när jag försöker göra lockar eller liknande blir det platt inom ett par timmar igen.
  Men det här med permanenter är ju lite skadat sedan åttiotalets wet poodle-look, så vill jag ju verkligen inte se ut! Jag skulle vilka ha större lockar (där en ”loop” kanske är 3-5 cm.
  Går det ens att göra en snygg permanent idag? Blir det hiskligt när det växer ut? Kan du inte berätta lite om vad du tycker om saken? Eller ska jag nöja mig med min dränkt-katt-look och sluta tänka på saken? 🙂

  Kram!

  Nelly 2015-03-09 18:54:10
  Svara
 • Läste nyligt någonstans att Kim Kardashian har mycket av dessa småhår i pannan, tror det stod att hon använt laser för att få bort dessa, det får hon kanske ångra nu. Fram för naturlighet kan jag tycka, men att styla fjunen så där med slingor i pannan ser lite knasigt ut. =)

  AA 2015-03-09 16:55:21
  Svara
 • Tyvärr måste jag säga att det var bland det fulaste jag sett. Jag tror aldrig detta kommer bli något som vanliga människor fixar till, men grym blogg! :))

  Klara nylen 2015-03-09 15:28:02
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!