Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Videoguide: Så stylar du amazing volym till ett fint och tunt hår

 

Hej mina fina vänner! 

Nu är det dags för ”Hårstyling med Elin” igen. Denna gång så visar jag er hur ni stylar ett tunt/fint hår till ett hållbart svall.

Det viktigaste att tänka på är: 

– Produkter är grunden för all styling, framförallt när man ska få ett tunt/fint hår att se fylligt ut. Använd med måtta! 

– Om det är svårt att jobba med rundborste så går det att dra med en paddelborste emot hårets växtriktning tillsammans med fönen. Ett tips är att göra detta upp och ner för att hårsäckarna ska lyfta från hårbotten. 

– Låt lockarna svalna ordentligt tillsammans med saltvattenspray så kommer stylingen hålla längre. 

– Det viktigaste av allt, lämna hårsprayen i skåpet. Hårspray kommer INTE hjälpa utan göra att håret blir kladdigt och tyngs ner istället. Använd saltvattenspray eller hårspray som är blöt. Det går jättebra att använda waxspray också, jag tipsar om ett HÄR

Vill ni har fler tips om hur man stylar och sköter om ett tunt/fint hår så finner ni massor med inlägg HÄR!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • När jag ser modellen så undrar jag hur jag ska kunna få ordning på mitt tunna hår.( Som verkligen ÄR tunt. )
  HON har ju jättetjockt hår i mina ögon.
  Det hade varit roligt att se om det hade gått att fixa till någon som VERKLIGEN har tunt hår.
  Utmaning!!!

  Nita 2015-03-21 19:06:06
  Svara
  • Svar på Nitas kommentar.

   Hennes hår är tunt, det är det som är själva poängen 🙂 med denna video vill jag visa att det går att få håret att se fylligt ut och det verkar jag fått fram med tanke på att du tycker det ser tjockt ut. Träna, träna – du kommer få till det 🙂 kram Elin

   Elin Johansson 2015-03-21 19:58:19
   Svara
 • Har precis samma hårtyp som modellen och får precis samma tråkiga resultat när jag stylar som det blev här. Lite tråkigt att inse att det då förmodligen inte går att få till det bättre då eftersom du är proffs och urduktig.
  Måste man alltså sätta i löshår för att få ett roligare och wow-resultat. Jag som avskyr löshår 🙁

  Julia 2015-03-11 08:31:43
  Svara
 • Hej Elin!
  Älskar din blogg 🙂
  Jag har väldigt torrt hår men fet hårbotten, vilket schampoo rekommenderar du?
  Mitt hår är tjockt med massor av volym och självfalll. Är det bäst att låta det självtorka eller bör jag alltid föna efter tvätt? Tvättar i regel mitt hår max 3ggr/v.
  Tack på förhand!

  Maria 2015-03-11 01:47:59
  Svara
 • Hej finaste du!! hoppas du haft en underbar semester hittils! Du är så värd det!! Jag har mailat tre gånger nu om en ny tid hos dig som vi sa men inte fått något svar alls, så därför väljer jag nu att skriva här och hoppas du ser det. många många kramar <3
  /annjelica

  annjelica 2015-03-10 22:46:14
  Svara
 • Hej Elin! Har väldigt självlockigt hår och skulle vilja veta vilket schampo och balsam du rekommenderar? Vill minska på frisset och få definierade lockar. Har försökt söka i bloggen om du redan svarat på detta men har inte hittat något. Tacksam för svar, kram!

  Jessica 2015-03-10 21:55:05
  Svara
 • Hej Elin! Precis som alla andra drömmer jag ju om att ha dig som frisör, vet ju att du har fullt men tänkte – kan du rekommendera några frisörer/salonger i Stockholm? Är från Norrköping men ska snart åka upp till Stockholm och vill passa på att fix mig fin, men har ingen koll alls på utbudet!

  Emma 2015-03-10 17:27:20
  Svara
 • Bra blogg!

  Koehler 2015-03-10 16:20:28 http://fames.se/koehler
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!