Är inpackningen slut – jag har lösningen!

Ibland så har man inte tur – du står i duschen och har kramat ut det sista ur inpackningen men den är helt slut. Vad gör man?! Jo, jag har en tips som jag verkligen tycker fungerar.

Ta en liten skål ur köket, blanda ditt vanliga balsam med ca 1dl flytande honung och några droppar (en matsked) argan-olja. Blanda ihop alla ingredienser till en slät kräm och massera in krämen i hårbotten och ut på längderna. Håret skall vara handdukstorkat när du applicerar din hemmagjorda inpackning och sedan kammar igenom håret med en bred kam och flätar ihop håret. Väntar i ca 30-60 minuter så du känner att håret har sugit åt sig inpackningen.

Sedan sköljer du och tvättar håret som vanligt – avsluta med balsam eller kallt vatten.

IMG_0001-3

Jag hade Kevin Murphy Angel.Rinse, Moroccanoil (rese-size) samt Coop Acacia honung hemma!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Ooops!! Har jag missat nått hela mitt långhåriga liv… 😉 Ska man verkligen tvätta håret EFTER inpackningen?? Jag brukar göra tvärt om, alltså avsluta med inpackningen ISTÄLLET FÖR balsamet. Det kanske är HEEELT fel!?

  Anna 2015-04-13 19:45:11
  Svara
 • Men vänta, va? ”några droppar, (en matsked)?” en matsked är väl väldigt mycket? det är väl inte några droppar? :S

  Sanna 2014-09-02 10:09:00
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej Sanna!
   Några droppar upp till en matsked, det får man bestämma själv baserat på hur slitet ens hår är.
   Lycka till!

   Elin Johansson 2014-09-02 10:45:00
   Svara
 • Jag älskar Kevin murphys hårvårdsprodukter (har dock ingen själv) men varje gång min frisör tvättar mitt hår med Kevin murphys angel rinse schampoo så är mitt hår jättefett dag två! Jag brukar tvätta mitt hår två gånger i veckan med TreSemme.

  Linnea 2014-08-31 18:01:28
  Svara
 • Hej!
  Grymt tips då min inpackning är slut!! Hur mycket balsam behöver man? Eller tar man så mycket så at det går i hela håret?

  Linnéa 2014-08-30 11:56:53
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Hej!
   Vad bra, Jajjemen du tar så pass mycket balsam så du täcker hela håret och hårbotten.
   Lycka till!

   Elin Johansson 2014-08-30 12:39:30
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!